ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη
INTIME SPORTS

Πλήθος κόσμου σε κλίμα έντονης συγκίνησης είπε το τελευταίο αντίο στο Απόστολο Παπουτσάκη στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άνω Χερσόνησο

Πλήθος κόσμου σε κλίμα έντονης συγκίνησης, είπε το τελευταίο αντίο στον Απόστολο Παπουτσάκη το μεσημέρι της Τρίτης, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στην Άνω Χερσόνησο.

Άνθρωποι του αθλητισμού, της πολιτικής, των επιχειρήσεων, συγγενείς και φίλοι του Απόστολου Παπουτσάκη, ήταν εκεί από νωρίς προκειμένου να δουν για τελευταία φορά τον αγαπητό "κυρ' Απόστολο" και να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Δεκάδες στεφάνια (ξεχώρισε το στεφάνι που έστειλε ο Σέρτζιο Λεάλ, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Ουρουγουάη) και χιλιάδες μηνύματα στα βιβλία συλλυπητηρίων από όλους όσους ήθελαν να πουν μια τελευταία κουβέντα για τον εκλιπόντα. Όλοι με έναν καλό λόγο για τον άνθρωπο, που θεωρούσαν δικό τους.

Την νεκρώσιμο ακολουθία τέλεσε ο αρχιεπίσκοπος Κρήτης, κκ Ειρηναίος, ενώ για τον Απόστολο Παπουτσάκη μίλησαν ο συνέταιρός του και άμεσος συνεργάτης του, Ανδρέας Βαλυράκης, ο αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιάννης Ράλλης, ο αναπληρωτής πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου Κρήτης, Γιάννης Ζαϊμάκης, και ο γιος του Δημήτρης.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ο γιος του Απόστολου Παπουτσάκη, Δημήτρης, εκφώνησε τον επικήδειο λόγο: " Δεν μπορώ να περιγράψω αυτά που νιώθω. Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι τα μαθήματα που μου έδωσες: μαθήματα ανθρωπιάς, ήθους, αλληλεγγύης, μαθήματα που θα συνεχίσεις να μου δίνεις… Θα βρεις εσύ τον τρόπο πώς θα το κάνεις".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ