ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πήρε Στεβάνοβιτς ο Εργοτέλης

Πήρε Στεβάνοβιτς ο Εργοτέλης

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε ο Εργοτέλης που απέκτησε τον 25χρονο Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς ο οποίος έχει αγωνιστεί στην Primera Divizion με τη φανέλα της Σεβίλλης.

Στην απόκτηση του 25χρονου Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς με θητεία στο Ισπανικό πρωτάθλημα προχώρησε ο Εργοτέλης με την ομάδα του Ηρακλείου να ενισχύεται αρκετά με την απόκτηση του διεθνή Βόσνιου άσου. Ο Στεβάνοβιτς υπέγραψε την Πέμπτη (10/9) το νέο του συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από τον Εργοτέλη.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Εργοτέλης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή με τη Βοσνία ποδοσφαιριστή Miroslav Stevanovic. Ο 25χρονος (29/07/90) μεσοεπιθετικός με θητεία και στο Ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Σεβίλλης, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας για τον επόμενο ένα χρόνο.

Ως παίκτης του Εργοτέλη, ο Μίροσλαβ Στεβάνοβιτς, δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή του νέου συμβολαίου μου με τον Εργοτέλη. Ήρθα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της και μέσα από αυτή τη διαδικασία να ωφεληθώ κι εγώ. Πιστεύω ότι τον Ιούνιο ο Σύλλογος θα βρίσκεται στη Super League»".

Ενίσχυση και με Καμαρά

Λίγες ώρες νωρίτερα ο Εργοτέλης είχε ανακοινώσει και την απόκτηση του Αχμέντ Καμαρά με καταγωγή από τη Γουινέα:

Η ΠΑΕ Εργοτέλης ανακοινώνει την απόκτηση του Ahmed Ansoumane Camara. Ο 24χρονος (02/02/91) επιθετικός με καταγωγή από τη Γουινέα υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με την ομάδα μας

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Αχμέντ Καμαρά, δήλωσε:

«Είμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του Εργοτέλη. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για να επιστρέψει η ομάδα στη Super League».

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ