ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Προσπαθούμε για το καλύτερο"

Πετράκης: "Προσπαθούμε για το καλύτερο"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε σε τηλεοπτικό σταθμό για τον αγώνα του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης. Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της κρητικής ομάδας.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Γιάννης Πετράκης αναφέρθηκε στον προσεχή αγώνα του Εργοτέλη με τον Αστέρα Τρίπολης.

Τόνισε ότι περιμένει ένα σπουδαίο ματς και ότι η ομάδα του βρίσκεται σε μία μεταβατική κατάσταση. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 54χρονος τεχνικός στην κάμερα της NOVA.

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα: " Ποτέ δεν ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο. Δεν καθορίζουμε εμείς τη διακοπή. Προσπαθούμε το καλύτερο για την ομάδα για να είμαστε σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση".

Για την αναμέτρηση με τον Αστέρα: " Εμείς είμαστε σαν ομάδα που θέλουμε βήμα-βήμα να καθιερωθούμε στην κατηγορία. Ο Αστέρας είναι από τα πιο οργανωμένα σωματεία στην Ελλάδα. Είναι σε μια μεταβατική κατάσταση γιατί άλλαξαν πολλοί παίκτες αλλά θα βρει το δρόμο της. Παίζει ανοιχτά και επιθετικά και το ίδιο και εμείς και πιστεύω ότι θα γίνει ένα σπουδαίο παιχνίδι".

Για την εικόνα του Αστέρα έως τώρα: " Δεν υπάρχουν μυστικά. Πέρυσι ο Αστέρας είχε άλλη εικόνα και φέτος άλλη. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Με αυτό το πνεύμα αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι. Να είμαστε στην καλύτερη κατάσταση και αν είμαστε καλοί θα είναι καλό και το αποτέλεσμα".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ