ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Κερδίσαμε δίκαια"

Πετράκης: "Κερδίσαμε δίκαια"
INTIME SPORTS

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λεβαδειακού έμεινε ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης. Τι δήλωσε ο Αναστασάκος.

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί του Λεβαδειακού έμεινε ο τεχνικός του Εργοτέλη Γιάννης Πετράκης, ο οποίος τόνισε πως άλλαξε η στάση των παικτών του στο δεύτερο ημίχρονο και πήραν το "τρίποντο".

" Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και άλλαξε η στάση μας στο παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και κερδίσαμε δίκαια μια αξιόλογη ομάδα. Τώρα βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι", είπε χαρακτηριστικά.

Αναστασάκος: "Εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο"

Από την πλευρά του ο Αναστασάκος μίλησε τόσο για τη νίκη της Κρητικής ομάδας, όσο και για τον κόσμο που βρέθηκε στο Παγκρήτιο.

Για την επιλογή του να πάει στον Εργοτέλη: "Πρώτα έκλεισε το κεφάλαιο του Πλατανιά και έπειτα με πλησίασαν οι άνθρωποι του Εργοτέλη. Είδα τι ήθελα, ήταν κοντά στα δικά μου θέλω και μ' ένα προπονητή που ήξερα και έτσι ήρθε η... παντρειά".

Για το μέλλον του Εργοτέλη: "Είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα για το μέλλον. Εμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Κάναμε δύο καλά αποτελέσματα. Ο κορμός είναι τα παιδιά που τράβηξαν κουπί πέρσι. Είναι και έμπειροι παίκτες και νέοι με ταλέντο και έδεσαν με τα νέα παιδιά. Σίγουρα κάναμε καλή προετοιμασία αλλά θέλει δουλειά για να μην γκρεμίσουμε αυτό που έχουμε χτίσει από πολύ νωρίς".

Για τον λίγο κόσμο στο Παγκρήτιο: "Εύχομαι να δω τον κόσμο στο γήπεδο. Εμείς θα φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Και τους οπαδούς και τους φιλάθλους του Ηρακλείου. Ελπίζω να τα καταφέρουμε.

Και ο Πλατανιάς και ο Εργοτέλης είχε φίλαθλο κόσμο. Πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο και θα αποκτήσουμε και οπαδούς".

Για τους φετινούς προσωπικούς του στόχους: "Ποτέ δεν βάζω στόχους για γκολ ή για συμμετοχές. Προσπαθώ να είμαι καλά, να έχω την υγεία μου και να βοηθάω την ομάδα μου. Αν πετυχαίνω γκολ και έρχεται και η επιτυχία της ομάδας, τότε έχω διπλή χαρά".

Για το φετινό πρωτάθλημα: "Δεν περίμενα να υπάρχουν τόσα πολλά γκολ στο πρωτάθλημα. Πέρσι δεν παιζόταν τόσο επιθετικό ποδόσφαιρο. Φέτος βλέπουμε ωραία γκολ, ωραίους συνδυασμούς και πολλούς καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Υπάρχει ενδιαφέρον από την πρώτη μέχρι τη τελευταία θέση. Και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό, ενώ θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα βγουν Ευρώπη. Εύχομαι να συνεχιστεί το πρωτάθλημα, όπως ξεκίνησε".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ