ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πετράκης: "Δύναμη και πάθος με Πλατανιά"

Πετράκης: "Δύναμη και πάθος με Πλατανιά"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε ότι οι παίκτες του Εργοτέλη θα κάνουν ότι χρειάζεται ώστε να κερδίσουν τον Πλατανιά. Διαβάστε τις είπε ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων".

Ο προπονητής του Εργοτέλη, Γιάννης Πετράκης, τόνισε, σε δηλώσεις του στην κάμερα της "NOVA", ότι σέβονται την ομάδα του Πλατανιά και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με νίκη απέναντι στην ομάδα των Χανίων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας έως τώρα:" Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την εικόνα της ομάδας. Αυτό δεν λέει κάτι όμως και πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο ώστε η πορεία και η εικόνα μας να έχει συνέχεια και να είμαστε έτσι μέχρι το τέλος".

Για την αναμέτρηση με τον Πλατανιά:" Για εμάς είναι ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα. Θέλουμε να έχουμε καλή συνέχεια και προετοιμαζόμαστε σκληρά. Κάνουμε τα πάντα για να είμαστε προς αυτή την κατεύθυνση. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός, είναι κρητική ομάδα αλλά εμείς θα κοιτάξουμε τι χρειάζεται για να νικήσουμε. Το χαρακτηριστικό πρέπει να το έχουμε σε όλα τα παιχνίδια, τη δύναμη και το πάθος δηλαδή. Έχουμε μια ενιαία στάση και αυτό θα κάνουμε με τον Πλατανιά αλλά πάνω απ' όλα να είμαστε ο εαυτός μας".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ