ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παρουσία φιλάθλων η "πρώτη"

Παρουσία φιλάθλων η "πρώτη"
INTIME SPORTS

Μπροστά σε περίπου 70 φιλάθλους του, ο Εργοτέλης πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση εν όψει της νέας σεζόν, που θα το βρει και πάλι στη Super League.

Με νέα πρόσωπα τους Ηλία Αναστασάκο και Χρήστο Κασαπάκη, ο Εργοτέλης ξεκίνησε την προετοιμασία του εν όψει της νέας σεζόν, καθώς πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση.

Παρόντες ήταν και περίπου 70 φίλαθλοι της ομάδας, που βρέθηκαν στο Παγκρήτιο για να αποθεώσουν τους "κιτρινόμαυρους" για την επιστροφή τους στη Super League, αλλά και να τους ενισχύσουν εν όψει της απαιτητικής χρονιάς που έρχεται.

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Πετράκης, τόνισε: " Είναι μια σπουδαία στιγμή για τον Εργοτέλη που επέστρεψε στην Σούπερ Λιγκ και ξεχωριστή για εμένα. Είναι ιδιαίτερα τιμητική η συνεργασία με τον Εργοτέλη. Ήρθα στην ομάδα που ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο και επέστρεψα σε αυτήν μετά από αρκετά χρόνια. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που βρίσκομαι στον Εργοτέλη. Ξεκινάμε με σχέδιο και πλάνο ούτως ώστε στο τέλος να είμαστε όλοι ευχαριστημένοι".

Από την πλευρά του, ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Ηλίας Αναστασάκος, είπε: " Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά και να πάει όπως ονειρεύεται ο κόσμος. Ο Εργοτέλης είναι μια συμπαθής σε όλους ομάδα. Ένα νοικοκυρεμένο σωματείο. Για εμένα είναι μια νέα αρχή και ελπίζω και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου να τα καταφέρουμε στην προσπάθεια που κάνουμε. Οι λόγοι που επέλεξα τον Εργοτέλη είναι πολλοί και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Πετράκης".

Στη δεύτερή του χρονιά στον Εργοτέλη, ο Μηνάς Πίτσος δήλωσε: " Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ευτυχώς πέρασε και είχε ευτυχή κατάληξη. Η ομάδα έχει πολλές φιλοδοξίες και ελπίζω ότι θα πάμε καλά με πολύ δουλειά. Είναι νωρίς να τον οριοθετήσουμε. Είναι αυτονόητο ότι βάζουμε την σωτήρια και την εξυγίανση της ομάδας" .

Πηγή: athleticradio.gr

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ