ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παράταση στην αγωνία

Παράταση στην αγωνία
INTIME SPORTS

Τα...καρδιοχτύπια συνεχίζονται στον Εργοτέλη ενόψει των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών όπου καλείται να συγκεντρώσει τους απαραίτητους βαθμούς για να αισθάνεται ασφαλής στην Σούπερ Λίγκα.

Οι Κρητικοί δεν κατόρθωσαν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι στον Ατρόμητο και πλέον η αγωνία για την παραμονή στα "μεγάλα σαλόνια", συνεχίζεται.

Η πορεία στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος δεν είναι η καλύτερη με αποτέλεσμα η ομάδα ενώ έκανε όνειρα για τα πλέι οφ, πλέον να κυνηγάει την σωτηρία της και μαθηματικά.

Πλέον η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου δεν έχει νίκη στους τεσσερις τελευταίους αγώνες της με τρεις ηττες και μια ισοπαλία και με 32 βαθμούς δεν αισθάνεται ασφαλής.

Πλέον με απαρχή τον επόμενο αγώνα με την Λάρισα εκτός έδρας, ο Εργοτέλης αναζητά ένα τρίποντο για να διώξει οριστικά το άγχος.

Αν δεν το πετύχει στο "ΑEL FC ARENA", τότε η επόμενη ευκαιρία προσφέρεται στον εντός έδρας αγώνα με τον Ηρακλή για την 28η αγωνιστική.

Η χρονιά θα ολοκληρωθεί εκτός έδρας για τους Κρητικούς καθώς την 29η αγωνιστική θα αντιμετωπίσουν στην Κέρκυρα την τοπική ομάδα ενώ στην 30η θα αγωνιστούν στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ