ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παπουτσάκης: "Το πλέον καθοριστικό ματς"

Παπουτσάκης: "Το πλέον καθοριστικό ματς"
INTIME SPORTS

Για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό τον οποίο χαρακτήρισε ως τον πιο κρίσιμο μίλησε ο Απόστολος Παπουτσάκης, προσκαλώντας του φίλους του Εργοτέλη να δώσουν το παρών στο Παγκρήτιο την επόμενη Τετάρτη

Ο αγώνας της Τετάρτης με τον Λεβαδειακό είναι ο πιο κρίσιμος του Εργοτέλη για να παραμείνει στην Super League, σύμφωνα με τον Απόστολο Παπουτσάκη.

Ο πρόεδρος των "κιτρινόμαυρων" με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ κάλεσε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών, ώστε να ανανεωθεί το ραντεβού με τη μεγάλη κατηγορία και για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά η δήλωση του Απόστολου Παπουτσάκη:

" Η ώρα για την τελευταία εντός έδρας πρόκληση της ομάδας μας πλησιάζει. Το τελευταίο φετινό ραντεβού των Εργοτελιτών και των φιλάθλων όλης της Κρήτης στο Παγκρήτιο Στάδιο είναι συνάμα και το κρισιμότερο. Το πλέον καθοριστικό. Την Τετάρτη απέναντι στον Λεβαδειακό δίνουμε των υπέρ πάντων αγώνα.

Στο Παγκρήτιο διακυβεύεται το σήμερα και το αύριο του Εργοτέλη. Εκεί δίνει ραντεβού όλη η Κρήτη. Όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Για τον Εργοτέλη, για το Ηράκλειο, για την Κρήτη. Και είναι βέβαιο ότι όλοι μαζί θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στη Super League".

Από εκεί και πέρα, στα αγωνιστικά, ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρούς χώρους έκαναν οι παίκτες του Εργοτέλη στην πρωινή προπόνηση της Μεγάλης Πέμπτης και στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα.

Στο κανονικό πρόγραμμα επέστρεψε ο Λευτέρης Γιαλούσης, ενώ ατομικό πρόγραμμα σε υψηλούς ρυθμούς έκαναν οι Δάρλας και Λεάλ.

Την Μεγάλη Παρασκευή ο Νίκος Καραγεωργίου έχει δώσει ρεπό, ενώ το Μεγάλο Σάββατο το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στις 15.00.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ