ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Παπουτσάκης: "Ακόμα και στο τοπικό θα είμαι εδώ"

Παπουτσάκης: "Ακόμα και στο τοπικό θα είμαι εδώ"
INTIME SPORTS

Ξεκάθαρος ήταν ο Απόστολος Παπουτσάκης στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εργοτέλη, τονίζοντας πως θα είναι δίπλα στην ομάδα ακόμη κι αν αυτή παίζει στο τοπικό

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (8/5) το Διοικητικό Συμβούλιο στον Εργοτέλη, με την συμμετοχή της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη και υπό την προεδρία του Απόστολου Παπουτσάκη.

Κατά την διάρκεια του συμβουλίου έχει ο απολογισμός της χρονιάς αλλά και ενημέρωση για τις πρώτες κινήσεις ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόστολος Παπουτσάκης μιλώντας στους παρευρισκόμενους για ακόμη μια φορά, επανέλαβε πως δεν θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και θα είναι παρών σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζεται.

" Δεν πρόκειται να φύγω από τον Εργοτέλη, ούτε καν σαν σκέψη δεν έχει περάσει από το μυαλό μου. Θα είναι πάντα εδώ σε όποια κατηγορία και αν παίζουμε, ακόμα και στο τοπικό θα είμαι δίπλα στην ομάδα", είπε μεταξύ άλλων ο κ. Παπουτσάκης.

Παράλληλα προανήγγειλε πολλές αλλαγές στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όχι μόνο σε παίκτες, αλλά και με όλους όσοι θα μετέχουν σε αυτό, ενώ όσον αφορά τους στόχους της νέας σεζόν είπε πως αν η ομάδα αγωνιστεί στην Football League, τότε ο στόχος θα είναι η άμεση επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία.

Εκτός από τον κ. Παπουτσάκη τοποθετήθηκε και ο γενικός αρχηγός της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης, ο οποίος παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν από όλους.

Μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: "Σ υγκλήθηκαν και συνεδρίασαν από κοινού σήμερα Τρίτη 08/05/2012 τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, υπό τον πρόεδρο Απόστολο Παπουτσάκη.

Στο πλαίσιο της συνεδρίασης έγινε αυτοκριτική και εκτενής ανάλυση των πεπραγμένων της αγωνιστικής περιόδου 2011-12. Κάθε μέλος της διοίκησης κατέθεσε την άποψή του για όσα συνέβησαν, όπως επίσης και για το παρόν και μέλλον του συλλόγου".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ