ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Πανέτοιμοι ενόψει ΑΕΚ

Πανέτοιμοι ενόψει ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Την πρώτη του νίκη επί της ΑΕΚ στη μεγάλη κατηγορία θα κυνηγήσει ο Εργοτέλης την Κυριακή στο "Παγκρήτιο". Μία επιτυχία που αν έρθει θα αποτελέσει επίσης σημαντικό βήμα όσον αφορά την είσοδο στα πλέι οφ.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι-πρόκληση κόντρα στην ΑΕΚ ολοκληρώθηκε το Σάββατο, με τον Νίκο Καραγεωργίου να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.

Ο Καβαλιώτης τεχνικός δεν μπορεί εξάλλου να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μπέτο (σ.σ. τραυματίας).

Άλλωστε, ενδεχόμενη νίκη θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην είσοδο στα πλέι οφ, ενώ παράλληλα θα σπάσει την κακή προϊστορία που τον θέλει να μην έχει κερδίσει ποτέ (σ.σ. σε 11 συναντήσεις) στη μεγάλη κατηγορία την ΑΕΚ.

Μάλιστα, στους αγώνες στο "Παγκρήτιο", οι Κρητικοί μετρούν απέναντι στην Ένωση, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Στα αγωνιστικά και όσον αφορά το πρόγραμμα, αυτό περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής, ενώ στη συνέχεια υπήρξε δίτερμα.


Ο Έλληνας προπονητής μετά το πέρας της προπόνησης γνωστοποίησε την αποστολή η οποία αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές. Εκτός έμειναν οι Κανδηλάκης, Καβουσάκης αλλά και ο τραυματίας Μπέτο. Τη θέση του τελευταίου στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρει ο Ουρουγουανός άσος Ούγκο Λεάλ.


Αναλυτικά η αποστολή: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Ολίσε, Σαρρής, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.

Εν τω μεταξύ με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ευχαρίστησε τον πρόεδρο του ΠΑΟ Κρουσώνα για την πρωτοβουλία να τιμήσει τον τεχνικό του συλλόγου, Νίκο Καραγεωργίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο, Γιάννη Πρικάκη, και το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑΟ Κρουσώνα για την πρωτοβουλία να τιμήσει την ομάδα μας και τον προπονητή Νίκο Καραγεωργίου στη χθεσινή εκδήλωση. Την ομάδα μας εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Γιάννης Δασκαλάκης, ο γενικός αρχηγός Σταύρος Λαμπράκης και ο Νίκος Καραγεωργίου".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ