ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Νίκη του Εργοτέλη με Βέροια

Νίκη του Εργοτέλη με Βέροια
Πετράκης INTIME SPORTS

Ο Εργοτέλης σε φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας επικράτησε της Βέροιας με 3-2. Δύο γκολ για τον Εργοτέλη ο Χαντί.

Σε φιλικό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Νάουσας ο Εργοτέλης επικράτησε της Βέροιας με 3-2 χάρη σε δύο γκολ του Χαντί.

Πέρα από το τελικό σκορ που άφησε ικανοποιημένους όσου βρέθηκαν στις κερκίδες και το παρακολούθησαν κάτι ανάλογο ίσχυσε και με τους δύο τεχνικούς Γκόραν Στεφάνοβιτς και Γιάννη Πετράκη.

Η ομάδα του Ηρακλείου πήρε και πάλι το προβάδισμα στο 30' με το μακρινό σουτ του Χαντί για να ισοφαρίσει και πάλι η «Βασίλισσα του βορρά» στο 42' με τον Μπαργκάν μετά από την σέντρα του Γεωργιάδη και την απομάκρυνση της άμυνας.

Κι όσο για το τελικό 2-3 για τον Εργοτέλη διαμορφώθηκε στο 72' και πάλι με τον Χαντί. Σε ένα φιλικό παιχνίδι που έγινε υπό το βλέμμα και των δύο Πορτογάλων υπό δοκιμή της Βέροιας Πάϊμ και Πέδρο.

Βέροια (Στεφάνοβιτς): Καντιμοίρης (46' Κοτταρίδης), Αμαραντίδης, Μπάμπας (54' Τζιμογιάννης), Σεντεμέντες, Γεωργιάδης (46' Αποστολόπουλος), Τραπ (46' Γκιγιέρμο), Όστοϊτς (46' Βεργώνης), Μπαργκάν (46' Ντόγος, 68' Καλτσάς), Ντα Κόστα (46' Παυλίδης), Μπεν (46' Ρίος), Μρντάκοβιτς (46' Μάνος).

Εργοτέλης (Πετράκης): Αθανασίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Χρυσοφάκης, Χαντί, Καρντόσο, Πίτσος, Ρέντσας, Κούτρης, Αναστασάκος, Κούτρι.

Έπαιξαν ακόμη οι Καβουσάκης, Ρομάνο, Κασαπάκης, Σιμάο, Άλα, Τζανακάκης και Μπαντιμπανγκά.

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες πριν από την σέντρα του φιλικού παιχνιδιού είχε υπάρξει ανατροπή δεδομένων για την ΠΑΕ Βέροια όσον αφορά το γηπεδικό καθώς ο ισχυρός άνδρας της ομάδας Γιώργος Αρβανιτίδης με τις κινήσεις του πέτυχε την παραμονή της ομάδας της Ημαθίας στην φυσική της έδρα από την αρχή του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Αυτό που θα χρειαστεί να γίνει είναι απλώς κάποιες επεμβάσεις και πιο συγκεκριμένα στον αγωνιστικό χώρο, στις κερκίδες και στους χώρους που χρειάζονται γενικά βελτιώσεις με την σύμφωνη γνώμη και της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ