ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Νέα συνάντηση Παπουτσάκη-Καραγεωργίου

Νέα συνάντηση Παπουτσάκη-Καραγεωργίου
INTIME SPORTS

Απόστολος Παπουτσάκης και Νίκος Καραγεωργίου συναντήθηκαν και την Τετάρτη (7/12) για τα μεταγραφικά ζητήματα. Ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην γίνει προσθήκη τον Ιανουάριο

Μετά την συνάντηση της Τρίτης (6/12) οι Απόστολος Παπουτσάκης και Νίκος Καραγεωργίου τα είπαν και την Τετάρτη (7/12) για το ζήτημα των μεταγραφών.

Από την συνάντηση της Τετάρτης αυτό που βγήκε είναι πως υπάρχει το ενδεχόμενο να μην γίνει μεταγραφή τον Ιανουάριο, καθώς τα οικονομικά δεδομένα είναι συγκεκριμένα και δεν επιτρέπουν να αποκτηθεί κάποιος που είναι ισάξιος με τους υπάρχοντες. Εκτός βέβαια αν υπάρχει κάτι το εξαιρετικό.

Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται κανονικά με τον Καραγεωργίου να βλέπει με ιδιαίτερη ικανοποίηση όλους τους παίκτες του να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (7/12) το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και από την Πέμπτη (8/12) το πρόγραμμα θα εμπλουτιστεί και με τακτική. Η προπόνηση της Πέμπτης θα γίνει το απόγευμα (16.00).

Τέλος, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του κυριακάτικου αγώνα με την Δόξα Δράμας τα οποία κοστίζουν 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: " Η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του Κυριακάτικου αγώνα (11/12/11) με την Δόξα Δράμας (17.15).

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ και θα είναι ελεύθερη για τις γυναίκες και τα παιδιά έως 15 ετών εκτός από τη θύρα 1. Τα εισιτήρια διατίθενται από τα εξής σημεία: Γραφεία ΠΑΕ (Στεργιογιάννη 1), Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1)".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ