ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με απουσίες στα "Πηγάδια"

Με απουσίες στα "Πηγάδια"
Εργοτέλης - Κέρκυρα 1-0 INTIME SPORTS

O Εργοτέλης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα με την Ξάνθη. Πολλές είναι οι απουσίες για τον Νίκο Καραγεωργίου.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Εργοτέλη για τον αγώνα με την Ξάνθη στα "Πηγάδια" που θα κρίνει την παραμονή ή όχι των "κιτρινόμαυρων" στην κατηγορία.

Από την κρίσιμη αναμέτρηση θα απουσιάσουν οι Μπούντιμιρ και Γιαλούσης. Ο Κροάτης υποφέρει από μία κάκωση στον δεξιό ώμο ενώ ο 27χρονος αμυντικός αποβλήθηκε στο ματς με την Δόξα Δράμας και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Ξάνθης, έμειναν εκτός των δύο προαναφερθέντων οι Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Χαλκιαδάκης, Γιοβάνοβιτς, Χρυσοφάκης, Ρομάνο, Ευαγγέλου και Καρέλης. Συμπεριλήφθηκαν σε αυτή οι Χίμπλινγκερ και Λεάλ που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν.

Αναλυτικά η 19μελης αποστολή του Εργοτέλη: Καβουσάκης, Πίρσον, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Κανδηλάκης, Σαρρής, Δάρλας, Τζανακάκης, Ολίσε, Μπέτο, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Μπουχαλάκης, Κουτσιανικούλης, Ρέντζας, Χαντί, Λεάλ, Κατσικοκέρης.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ