ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Με Ταουσιάνη μέχρι το τέλος

Με Ταουσιάνη μέχρι το τέλος
INTIME SPORTS

Τα τελευταία θετικά αποτελέσματα και η εικόνα της ομάδας του Εργοτέλη έκαναν τους ανθρώπους της διοίκησης να αποφασίσουν την παραμονή του Ταουσιάνη στην μάχη για την σωτηρία.

Οι καλές εμφανίσεις του Εργοτέλη το τελευταίο διάστημα και οι βαθμοί που έχει αποσπάσει ο Κρητικός σύλλογος στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή έχουν να κάνει τους ανθρώπους της διοίκησης του Εργοτέλη να σκέφτονται την παραμονή έως το τέλος του Ταουσιάνη στον πάγκο του συλλόγου. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξουν άμεσα και σχετικές ανακοινώσεις.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με την προετοιμασία των παικτών του Εργοτέλη συνεχίστηκε κανονικά την Δευτέρα με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη να παίρνει μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης δείχνοντας ότι επανέρχεται σε αντίθεση με τον Γιοβάνοβιτς που και πάλι γυμνάστηκε ατομικά.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Έπειτα από το χθεσινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, οι ποδοσφαιριστές μας επέστρεψαν σήμερα στις εγκαταστάσεις του Παγκρητίου Σταδίου για την προγραμματισμένη προπόνηση. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση της Κυριακής και παιχνίδια κατοχής της μπάλας για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές μας.

Ο Μπρούνο συμμετείχε σε μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ ο Γιοβάνοβιτς γυμνάστηκε ατομικά.

Η προετοιμασία του Εργοτέλη για το παιχνίδι του Κυπέλλου (Τετάρτη 7/1/15, 15:00) με την Ερμιονίδα, θα ολοκληρωθεί αύριο με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 11:00".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ