ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κινήσεις ουσίας για την ενίσχυση

Κινήσεις ουσίας για την ενίσχυση
INTIME SPORTS

Λίγες αλλά ουσιαστικές κινήσεις για την ενίσχυση του σχεδιάζει στην θερινή περίοδο, ο Εργοτέλης με τον Ντένις Επστάιν να αποτελεί τον πρώτο και μεγάλο στόχο της ομάδας.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στην Κέρκυρα και οι Κρητικοί θέλουν να αποτελέσουν τον επόμενο του σταθμό από τη στιγμή που δεν θα παραμείνει ξανά στους "ερυθρόλευκους".

Η απόκτηση του Επστάιν θα είναι και η μία από τις δύο κινήσεις για τα άκρα της μεσαίας γραμμής καθώς θα προκύψει και άλλη προσθήκη σε περίπτωση αποχώρησης του Λεάλ.

Το τελευταίο διάστημα έχουν προκύψει σενάρια για πιέσεις που δέχεται από το περιβάλλον του, ο Ουρουγουανός για να επιστρέψει στην πατρίδα του και μένει να φανεί αν κάτι τέτοιο θα γίνει πράξη τελικά.

Σε περίπτωση αποχώρησης του πάντως δεν αποκλείεται οι Κρητικοί να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στην επιστροφή του Λιθουανού, Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις αν μείνει ελεύθερος από τον Άρη ενώ υπάρχουν και ονόματα από την αγορά της Αυστρίας.

Κατά τα άλλα ο Εργοτέλης θα κινηθεί για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα μετά την αποχώρηση του Δασκαλάκη και κεντρικού αμυντικού.

Αναφορικά με τις ανανεώσεις υπάρχει αισιοδοξία για την παραμονή των Χίμπλινγκερ, Μπέτο, Τζούνιορ και Σασιασβίλι στους οποίους έγιναν προτάσεις ενώ για τον Ολίσε αναμένεται η απάντηση του Πανθρακικού στον οποίο ανήκει.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ