ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Καραγεωργίου: "Ομάδα του προπονητή ο ΟΣΦΠ"

Καραγεωργίου: "Ομάδα του προπονητή ο ΟΣΦΠ"
INTIME SPORTS

Ομάδα με όλη την σημασία της λέξης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Νίκος Καραγεωργίου, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως στηρίζεται στον προπονητή της και όχι σε μονάδες.

Ο προπονητής του Εργοτέλη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Πειραιώτες, ενώ αναφορικά με τον αγώνα στάθηκε στο χαμένο πέναλτι του Λεάλ, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης.

"Δεν ήταν ό,τι καλύτερο το αποτέλεσμα για τον Εργοτέλη, αλλά και για τον ίδιο τον αγώνα, καθώς δεν υπήρχε φίλαθλο κοινό στο γήπεδο. Ήταν ένα κρύο πράγμα. Έγινε μία προσπάθεια να κρατηθούμε στο παιχνίδι, αλλά δεν τα καταφέραμε, αφού στο δεύτερο μέρος μείναμε νωρίς πίσω στο σκορ και έγιναν δύσκολα τα πράγματα.

Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας μετά το πρώτο γκολ και ήρθε φυσιολογικά η ήττα. Το παιχνίδι δεν κρίθηκε στο χαμένο πέναλτι, καθώς ο Ολυμπιακός είχε τα περιθώρια να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Το ματς κρίθηκε στην ανωτερότητα του αντιπάλου στο δεύτερο μέρος.

Η εικόνα που μου δίνει ο Ολυμπιακός είναι ότι πρόκειται για ομάδα του προπονητή. Δουλεύει τα παιχνίδια, δεν βασίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο και στη συνολική παρουσία της ομάδας μέσα στο γήπεδο", τόνισε ο Νίκος Καραγεωργίου.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ