ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Εργοτέλη

Κάλεσμα στον κόσμο από τον Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του Εργοτέλη καλεί τον κόσμο της ομάδας να στηρίξει τους παίκτες στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα και να δώσει δύναμη για να έρθει η νίκη και να συνεχιστεί η προσπάθεια για την παραμονή στη Super League.

Ο Εργοτέλης την Δευτέρα (27/4) δίνει ένα ακόμη κρίσιμο ματς για την παραμονή του στην Super League και προκειμένου να πάρει τους τρεις βαθμούς θέλει τη δυναμική στήριξη από τον κόσμο του.

Οι διοικούντες του Εργοτέλη εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο και να στηρίξει μέχρι τέλους την προσπάθεια της ομάδας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Εργοτέλης υποσχέθηκε κατάθεση ψυχής στο κόσμο του Ηρακλείου και της Κρήτης, άγχος και ανησυχία σε αυτούς που νόμισαν ότι τέλειωσαν μαζί του.

Ο Εργοτέλης αγωνίζεται, παλεύει, στέλνει μηνύματα, διεκδικεί το δικό του όνειρο.

Ένα όνειρο που ενώνει ξανά χιλιάδες δυνατές φωνές. Tη Δευτέρα (27/04, 19:30) στο Παγκρήτιο Στάδιο χρειαζόμαστε και τη δική σου.

Δώσε μας Δύναμη"!

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι η προπόνηση της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Χουλά στο βοηθητικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου. Το πρόγραμμα αναλώθηκε σε θέματα τακτικής αφιερώθηκε ενώ δεν συμμετείχε σε αυτό ο Μπουρσέλης, ο οποίος γυμνάστηκε ατομικά.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ