ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Κακός δαίμονας

Κακός δαίμονας
INTIME SPORTS

Κακός δαίμονας του Εργοτέλη παραμένει η ΑΕΚ καθώς σε 12 πλέον αγώνες στην μεγάλη κατηγορία δεν έχει νίκη. Προβληματισμός για την εμφάνιση κόντρα στην "Ενωση".Πέμπτος "κατοστάρης" ο Φραγκουλάκης.

Ο Εργοτέλης έχασε έδαφος για τα πλέι οφ μετά την ήττα από την ΑΕΚ με την οποία διατηρήθηκε και η κακή παράδοση που έχει απέναντι στην "Ενωση".

Συγκεκριμένα σε 12 αγώνες πλέον με αντίπαλο τον "Δικέφαλο" μετράει 9 ήττες και 3 ισοπαλίες.

Έτσι οι Κρητικοί έχασαν έδαφος αναφορικά με την προσπάθεια να διεκδικήσουν μία θέση στα πλέι οφ.

Εκείνο που περισσότερο προβλημάτισε όμως ήταν η εμφάνιση στο παιχνίδι με την ΑΕΚ καθώς οι Κρητικοί μετά από καιρό απογοήτευσαν με την απόδοση του σε ένα εντός έδρας παιχνίδι δείχνοντας διστακτικοί όπως ανέφερε και ο προπονητής τους.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου στους τελευταίους 12 αγώνες έχει συγκεντρώσει τους 21 από τους 31 βαθμούς της ενώ υποχρεώθηκε στην τρίτη της ήττα σε αυτό το διάστημα.

Παράλληλα όμως υπήρξαν και αδυναμίες στην άμυνα που έφεραν και τα τρία γκολ που δέχτηκε ο Εργοτέλης.

Πλέον οι Κρητικοί στρέφουν το ενδιαφέρον τους στη δύσκολη συνέχεια καθώς τους περιμένει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αλλά και η εξ΄αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Ένα πρόγραμμα δύσκολο με δύο εκτός έδρας αναμετρήσεις απέναντι σε μεγάλους αντιπάλους και βέβαια στόχος είναι πρώτα απ΄όλα και μαθηματικά η ομάδα να εξασφαλιστεί στην κατηγορία για να μην εχει άγχος στο φινάλε του πρωταθλήματος.

Τέλος ο Μιχάλης Φραγκουλάκης συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με την φανέλα του Εργοτέλη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ και έγινε ο πέμπτος παίκτης της ομάδας με τέτοια επίδοση στην Α΄Εθνική.

Οι άλλοι παίκτες με τις περισσότερες συμμετοχές είναι οι: Σίλβα Τζούνιορ-122 συμμετοχές,Μάριο Χίμπλιγκερ-117 συμμετοχές,Μάριο Μπουντιμίρ-109 συμμετοχές,Παναγιώτης Κορδονούρης -103 συμμετοχές,Μιχάλης Φραγκουλάκης -100 συμμετοχές


TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ