ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η πρώτη του Εργοτέλη

Η πρώτη του Εργοτέλη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν με τους Τσέρνι και Μέγι να δίνουν το παρών καθώς επίσης και το νέο τεχνικό επιτελείο.

Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στο κεντρικό γήπεδο του Παγκρητίου Σταδίου ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το «παρών» έδωσαν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας των Κρητικών, Τόμας Τσέρνι και Μέγι, όπως και τα νέα πρόσωπα του τεχνικού επιτελείου Γιάννης Ταουσιάνης και Γιώργος Μουντάκης.

Η πρώτη του Εργοτέλη
INTIME SPORTS

Έπειτα από τον αγιασμό που τέλεσε ο πάτερ Μιχάλης, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Χουάν Φεράντο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής με μπάλα και αύριο θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις, πρωί (8.00) απόγευμα (19.00).

Η πρώτη του Εργοτέλη

Ο νέος τεχνικός του Εργοτέλη αναφερόμενος στις μεταγραφές της ομάδας αλλά και τα στοιχεία που θέλει να έχει είπε πως:

“Δίνω λίστες και ονόματα στον Σταύρο Λαμπράκη και περιμένουμε. Δουλεύουμε από κοινού τα θέματα αυτά και η αγορά είναι ακόμη ανοιχτή. Θέλουμε πάντως να πάρουμε ένα παίκτη σε κάθε γραμμή. Τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσουμε θα μας δώσουν την ευκαιρία για μια καλύτερη εικόνα στο τι χρειαζόμαστε. Θέλω οι παίκτες μου να απολαμβάνουν το παιχνίδι. Εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να τους δώσω ότι μπορώ”.

Η πρώτη του Εργοτέλη

Για τους νεαρούς παίκτες που βρέθηκαν στην πρώτη της ομάδας είπε:
“Παρακολουθώ ήδη κάποια παιδιά και μέσα από VIDEO προσπαθώ να έχω μια εικόνα, ενώ θα τα δω και από κοντά. Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον και είναι κάτι που θέλω να ασχοληθούμε πολύ”.

Ξεχώρισε η παρουσία του πρώην μεγαλομετόχου Δημήτρη Παπουτσάκη, ο οποίος παρακολούθησε την πρώτη της ομάδας με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιάννη Δασκαλάκη.

Η πρώτη του Εργοτέλη
TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ