ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Φιλικό με τον Πλατανιά

Φιλικό με τον Πλατανιά
INTIME SPORTS

Εργοτέλης και Πλατανιάς ήρθαν σε συμφωνία για να δώσουν φιλικό παιχνίδι, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το Σάββατο 11/10 στο Παγκρήτιο.

Το τεχνικό τιμ του Εργοτέλη και του Πλατανιά θέλοντας να εκμεταλλευτούν την διακοπή του πρωταθλήματος αποφάσισαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι το Σάββατο 11/10 και μάλιστα αυτό θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα ενώ θα πραγματοποιηθεί στο Παγκρήτιο.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: "Το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 17:00 στο Παγκρήτιο Στάδιο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά σε φιλικό αγώνα με φιλανθρωπικό σκοπό".

Σε ότι έχει να κάνει με την προπόνηση του Σαββάτου αυτή περιελάμβανε οικογενειακό δίτερμα με τον Παύλο Δερμιτζάκη να μοιράζει τους ποδοσφαιριστές του σε δυο ομάδες τους κίτρινους και τους μαύρους.

Το αποτέλεσμα του παιχνιδιού ανέδειξε νικητές τους Κίτρινους με 3-2 και τα γκολ πέτυχαν οι Μπαμ Μπαμ (6’), Νόσκοβιτς (54’) και Βλαχοδήμος (70’). Για την ομάδα με τις μαύρες φανέλες σκόραραν οι Χαντί (15’, πεν.) και Παμλίδης (82’).

ΚΙΤΡΙΝΟΙ:Καβουσάκης, Τζανακάκης, Σαϊνάτι, Γιοβάνοβιτς, Λυκογιάννης, Στράους, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Βλαχοδήμος, Μπαμ Μπαμ, Νόσκοβιτς (75’ Στογιάνοβιτς).

ΜΑΥΡΟΙ:Τσέρνι (55’ Δερμιτζάκης), Ρέντζας, Μέγι, Παντελάκης (46’ Μπουρσέλης), Λεονάρντο, Γκέντσογλου, Μπογκντάνοφ, Γιουσούφ, Χαντί, Μπρούνο, Κούρεζ (55’ Παμλίδης).

Οι παίκτες του Εργοτέλη την Κυριακή θα έχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Δευτέρα το απόγευμα στις 5.00μ.μ.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ