ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Έτοιμος για άλμα...Ευρώπης

Έτοιμος για άλμα...Ευρώπης
INTIME SPORTS

Με στόχο να κάνει βήμα για τα πλέι οφ πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη επί της συγκεκριμένης αντιπάλου του, θα υποδεχτεί ο Εργοτέλης την ΑΕΚ στο "Παγκρήτιο". Τα πλάνα του Νίκου Καραγεωργίου.

Ο Εργοτέλης μετά από μία εβδομάδα αγωνιστικής απραξίας από τη στιγμή δεν είχε οριστεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ λόγω των υποχρεώσεων του "Δικεφάλου του Βορρά", επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα έχοντας απέναντι του μία πρόκληση.

Οι Κρητικοί βρίσκονται σε τροχιά πλέι οφ και θα επιδιώξουν να συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο, δίνοντας τέλος μάλιστα και σε μία αρνητική παράδοση απέναντι στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα σε 11 αγώνες ανεξαρτήτου έδρας στο πλαίσιο της μεγάλης κατηγορίας, ο Εργοτέλης δεν έχει νίκη επί της "Ενωσης" και θέλει να δώσει τέλος σε αυτό το αρνητικό σερί για να συνεχίσει και την εντυπωσιακή του πορεία.

Στο Ηράκλειο, οι Κρητικοί μετρούν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες απέναντι στον "Δικέφαλο".

Η προετοιμασία της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου, ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Μοναδική απουσία θα είναι αυτή του Μπέτο.

Αναφορικά με την ενδεκάδα δεν θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές αλλαγές σε σχέση με τα τελευταία παιχνίδια.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Δασκαλής, στο δεξί άκρο ο Ρουμπάκης, στο αριστερό ο Βίσιο και στο κέντρο της άμυνας οι Σασιασβίλι και Χίμπλινγκερ.

Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Τζούνιορ, Ολίσε και Φραγκουλάκης ή Ορφανός και στην επίθεση, δεξιά ο Βερπακόφσκις, αριστερά ο Ρομάνο και στην κορυφή ο Μπούντιμιρ.

Αναλυτικά οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι: Δασκαλάκης, Αθανασίου, Σασιασβίλι, Χίμπλινγκερ, Γιαλούσης, Λεάλ, Κυριακίδης, Ορφανός, Βίσιο, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης, Ρουμπάκης, Ολίσε, Σαρρής, Βερπακόφσκις, Καρέλης, Ρομάνο, Χαντί και Μπούντιμιρ.

Στο μεταξύ ανακοίνωση-πρόκληση εξέδωσε η ΠΑΕ στο πλαίσιο της φιλοξενίας στο Ηράκλειο των περίπου 7.000 ξένων υπηκόων (Κίνας, Βρετανίας κ.ά) που προέρχονται από τη Λιβύη για να βρεθούν στο "Παγκρήτιο" και να παρακολουθήσουν δωρεάν από τις θύρες 10 και 12 την αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση ανέφερε: "Στο πλαίσιο της φιλοξενίας στο Ηράκλειο των περίπου 7.000 ξένων υπηκόων (Κίνας, Βρετανίας κ.ά) που προέρχονται από τη Λιβύη, η ΠΑΕ ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΙΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ τους προσκαλεί επισήμως στο Παγκρήτιο Στάδιο για να παρακολουθήσουν δωρεάν (από τις θύρες 10 και 12) την αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΚ.

Σε τούτη τη δύσκολη συγκυρία τους και εν αναμονή της επιστροφής τους στην πατρίδα, ένας ποδοσφαιρικός αγώνας μπορεί να αποτελέσει διέξοδο και να χαρίσει λίγες στιγμές διασκέδασης. Γιατί η γλώσσα του αθλητισμού είναι κοινή και ενώνει τους λαούς όλου του κόσμου".


TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ