ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Εργοτέλης - ΟΦΗ 1-0

Εργοτέλης - ΟΦΗ 1-0
INTIME SPORTS

Με ένα σουτ του Κούρες από τα 30 μέτρα, ο Εργοτέλης νίκησε τον ΟΦΗ με σκορ 1-0 σε φιλική αναμέτρηση στο Παγκρήτιο. Πολλές δοκιμές από τους Δερμιτζάκη και Γκατούζο.

Το απόγευμα του Σαββάτου (6/9) ο Εργοτέλης αντιμετώπισε τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο, σε μια φιλική αναμέτρηση που έληξε με σκορ 1-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Δερμιτζάκης και Γκατούζο προχώρησαν σε πολλές δοκιμές, όσον αφορά πρόσωπα και συστήματα με τον Κούρες στο 82ο λεπτό να σημειώνει το μοναδικό τέρμα του αγώνα με σουτ από 30 μέτρα.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη σε γενικές γραμμές, με τις δύο ομάδες να έχουν καλές ευκαιρίες να σκοράρουν αλλά να είναι άστοχες στην τελική προσπάθεια.

Για τον Εργοτέλη ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο των Δερμιτζάκη και Βλαχοδήμου, ενώ ο Γκατούζο έμεινε ευχαριστημένος από τον νεαρό στόπερ Φαζό και τον Σκωτσέζο στράικερ Φερούζ.

Eργοτέλης (Δερμιτζάκης): Τσέρνι (46’ Καβουσάκης), Πίτσος (46’ Λεονάρντο), Τζανακάκης, Σαϊνάτι (46’ Μέγι), Χαντί (11’ λ.τ. Καζναφέρης), Γιουσούφ (61’ Μπουρσέλης), Μπρούνο (61’ Παμλίδης), Κοζορώνης (46’ Γκέντσογλου), Παντελάκης, Μπογκντάνοφ (46’ Στράους), Βλαχοδήμος (46’ Κούρες).

ΟΦΗ (Γκατούζο): Δασκαλάκης (60 Γιαγκιόζης), Φαζός,Αντελέγιε,Τριποτσερης (46' Μακρής), Καλαιτζιτς,Στάθης (46' Μαραθιανός),Μονιάκης (46' Μπανούσης),Λαμπρόπουλος (46' Κουτσιανικούλης),Φραγκουλάκης (46' Ραζάκ),Τζόρτζ (59' Ροβίθης),Περογαμβράκης (46' Φερούζ).

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ