ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

''Επιχειρούν να αφανίσουν τις ομάδες του Ηρακλείου''

''Επιχειρούν να αφανίσουν τις ομάδες του Ηρακλείου''
Εργοτέλης INTIME SPORTS

Ανακοίνωση του ΓΣ Εργοτέλη στην οποία γίνεται αναφορά σε ''σοβαρές αδικίες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου'' και προσπάθεια ''να αφανιστούν οι ομάδες του Ηρακλείου''. Τα εισιτήρια με Πανθρακικό.

Για τον Εργοτέλη η προσεχή αναμέτρηση με τον Πανθρακικό είναι κομβική και τα μέλη του γυμναστικού συλλόγου έκαναν κάλεσμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα στον ''τελικό'' της 5ης Απριλίου.

Μάλιστα ανέφεραν πως γίνεται μια προσπάθεια να αφανιστούν οι ομάδες του Ηρακλείου, πως τίποτα δεν έχει χαθεί και ότι ο αγώνας συνεχίζεται. Αναλυτικά: ''Η διοίκηση, τα μέλη του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και σύσσωμη η οικογένεια του Συλλόγου μας στέκεται στο πλευρό της ποδοσφαιρικής ομάδας στη μεγάλη προσπάθειά της. Σε τούτο τον δύσκολο δρόμο, με τα πολλά εμπόδια, τις μεγάλες αντιξοότητες και τις σοβαρές αδικίες εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, πορευόμαστε όλοι μαζί μέχρι την τελική νίκη.

Καλούμε σε συστράτευση όλους τους Εργοτελίτες και όλους τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους, για να αποτελέσουμε όλοι μαζί την ασπίδα προστασίας απέναντι σ’εκείνους που καιρό τώρα αδικούν συστηματικά και επιχειρούν να αφανίσουν τις ομάδες του Ηρακλείου. Το απόγευμα της Κυριακής θα είμαστε όλοι στο Παγκρήτιο Στάδιο για να στηρίξουμε με τη φωνή και την παρουσία μας τον Εργοτέλη στην καθοριστική αναμέτρηση με τον Πανθρακικό. Τίποτα δεν έχει χαθεί, ο αγώνας συνεχίζεται''.

Τα εισιτήρια με Πανθρακικό

Εν όψει του αγώνα της 30ής αγωνιστικής της Super League με τον Πανθρακικό, που θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την Κυριακή 05/04/2015 στις 17:15, η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σήμερα, Τρίτη 31/03/15, σε κυκλοφορία και η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 10 ευρώ εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 3, 19 και 20. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2012 και έπειτα) εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ