ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επιτυχημένη επέμβαση στον Χρυσοφάκη

Επιτυχημένη επέμβαση στον Χρυσοφάκη
INTIME SPORTS

Με επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού, στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (21/2) ο Χρήστος Χρυσοφάκης. Σε έξι μήνες επιστρέφει ο παίκτης του Εργοτέλη στην δράση. Τράβηγμα ο Σασιασβίλι

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επέμβαση αποκατάστασης του πρόσθιου χιαστού, στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (21/2) το πρωί ο Χρήστος Χρυσοφάκης.

Η επέμβαση ήταν δύσκολη, καθώς πέραν της ρήξης του πρόσθιου χιαστού, ο παίκτης του Εργοτέλη είχε πρόβλημα τόσο στο μηνίσκο, όσο και στο χόνδρο.

Ο Χρυσοφάκης θα πάρει εξιτήριο την Τετάρτη (22/2) και για δυο περίπου εβδομάδες θα κινείται με πατερίτσες.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσει φυσικοθεραπείες και ακολούθως έπειτα από 2 μήνες θα αρχίσει τρέξιμο και ασκήσεις με ποδήλατο.

Η επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς έχει προσδιοριστεί στους 6 μήνες, περίπου δηλαδή στην έναρξη του πρωταθλήματος της νέας χρονιάς.

Τράβηγμα ο Σασιασβίλι

Στο μεταξύ, τα προβλήματα συνεχίζονται για τον Νίκο Καραγεωργίου, καθώς ο Σασιασβίλι έχει υποστεί τράβηγμα στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου δέκα ημέρες.

Ο Σέρχιο Λεάλ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα την Τρίτη (21/2), ενώ στην προπόνηση έδωσε το παρών και ο Απόστολος Παπουτσάκης και μίλησε στους παίκτες της ομάδας προκειμένου να τους τονώσει την ψυχολογία.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ