ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Επίσημα Τσέρνι στον Εργοτέλη

Επίσημα Τσέρνι στον Εργοτέλη

Ο Εργοτέλης ανακοίνωσε την απόκτηση του Τόμας Τσέρνι με τον Τσέχο γκολκίπερ να υπογράφει συμβόλαιο για δυο χρόνια με τους Κρητικούς.

Παίκτης του Εργοτέλη είναι και επίσημα από το Σάββατο ο Τσέχος γκολκίπερ Τόμας Τσέρνι με τον 29χρονο πορτιέρο να υπογράφει συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών και να υπερασπίζεται την εστία της ομάδας των Κρητικών. Ο Τσέχος τόνισε ότι ήθελε αυτή την αλλαγή σελίδας στην καριέρα του και δήλωσε ανυπόμονος για το ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Τσέχου τερματοφύλακα Τόμας Τσέρνι μέχρι τις 30/06/2016.

Ο 29χρονος (10/04/1985) γκολκίπερ ήταν διεθνής με την Ελπίδων της χώρας του, αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια στην Βουλγαρία με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και προηγουμένως υπερασπίστηκε επί πέντε χρόνια την εστία της Χάμιλτον στη Σκωτία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη, ο Τόμας Τσέρνι, ανέφερε:

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που πλέον είμαι και τυπικά παίκτης του Εργοτέλη. Ήθελα αυτή την αλλαγή σελίδας στην καριέρα μου και είμαι σίγουρος ότι ο Εργοτέλης είναι η κατάλληλη επιλογή. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία, ώστε να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος»".

Επίσημα Τσέρνι στον Εργοτέλη

Σε ότι έχει να κάνει με την προετοιμασία των Κρητικών τη Δευτέρα και την Τρίτη (7-8 Ιουλίου) οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη θα περάσουν από ιατρικές εξετάσεις και θα κάνουν εργομετρικά τεστ. Την Τετάρτη 9 του μήνα (19.00) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη προπόνηση του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο, που θα είναι ανοιχτή για το κοινό και τα Μ.Μ.Ε.

Νέος προπονητής στους Νέους

Ο Εργοτέλης τέλος ανακοίνωσε την πρόσληψη νέου τεχνικού για την ομάδα των Νέων με την σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

"Το Δ.Σ των Νέων Εργοτέλη ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή Γιώργο Βλατά, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο Γιώργος Βλατάς έχει διατελέσει προπονητής στον Εθνικό Ηρακλείου και στο Αθλόπολις".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ