ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ενδιαφέρον για Πελέ, Χαντί

Ενδιαφέρον για Πελέ, Χαντί
Πελέ INTIME SPORTS

Η εξαιρετική πορεία του Εργοτέλη μπορεί να φέρει χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, καθώς Πελέ και Χαντί παρακολουθούνται από ομάδες του εσωτερικού και του εξωτερικού.

Εδώ και αρκετές ημέρες κυκλοφορούν σενάρια για την εμπλοκή επιχειρηματία στα διοικητικά του Εργοτέλη, ενώ λόγος γίνεται ακόμα και για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ.

Μέχρι στιγμής βέβαια δεν υπάρχει καμία ουσιαστική εξέλιξη γύρω από αυτό το θέμα και πλέον η εξεύρεση ρευστού από τους ανθρώπους του Εργοτέλη πρέπει να βρεθεί με άλλον τρόπο.

Η πορεία της ομάδας μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα με τους 17 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές, δηλαδή εννέα πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, δίνει τη δυνατότητα για την πώληση κάποιου ποδοσφαιριστή ακόμα και τον Γενάρη.

Συγκεκριμένα δυο παίκτες που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας έχουν ξεχωρίσει μέχρι στιγμής και δεν αποκλείεται, αν έρθει πρόταση, να παραχωρηθούν (όχι κατ' ανάγκη και οι δυο ταυτόχρονα).

Ο λόγος για τον Πορτογάλο μέσο Πελέ και τον Έλληνα μεσοεπιθετικό Άγγελο Χαντί. Ο πρώτος είναι εντυπωσιακός στο κέντρο, σουτάρει αρκετά και παίζει δυνατά.

Ο δεύτερος έχει μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στην ομάδα (4), ενώ έχει πετύχει κι ένα γκολ. Στον Εργοτέλη περιμένουν, λοιπόν, κάποια πρόταση και αν είναι συμφέρουσα δεν θα πουν όχι.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ