ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δύο επιστροφές

Δύο επιστροφές
Ολίσε INTIME SPORTS

Με τους Ορφανό και Ολίσε να βρίσκονται στην διάθεση του Νίκου Καραγεωργίου συνεχίζεται η προετοιμασία του Εργοτέλη για το εξ΄αναβολής παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα την Τετάρτη.

Οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Καραϊσκάκη" την περασμένη Κυριακή λόγω τιμωρίας.

Πλέον οι δύο μέσοι θα είναι στα πλάνα του Καβαλιώτη τεχνικού και αναμένεται μάλιστα να βρίσκονται και στο αρχικό σχήμα.

Ο προπονητής των Κρητικών άλλωστε έχει προαναγγείλει αλλαγές καθώς προβληματίζεται και από τα συνεχόμενα παιχνίδια που έχει να δώσει η ομάδα του και βέβαια την κούραση των παικτών.

Η προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται η αποστολή, ξεκίνησε την Δευτέρα. Το πρόγραμμα περιλάμβανε αποθεραπεία περιελάμβανε για τους ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στην αρχική ενδεκάδα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Οι υπόλοιποι παίκτες έκαναν ασκήσεις πίεσης με μπάλα σε μικρό χώρο.

Στόχος της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου μετά από δύο συνεχόμενες ήττες είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσμα για να πάρει "ανάσα" ενόψει των πέντε τελευταίων αγωνιστικών.

Η προπόνηση της Τρίτης που θα είναι και η τελευταία ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είναι προγραμματισμένη το πρωί.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ