ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Δερμιτζάκης: "Ικανοποιημένος από όσα είδα"

Δερμιτζάκης: "Ικανοποιημένος από όσα είδα"
INTIME SPORTS

Ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με τον Πλατανιά αναφέρθηκε στην διπλή σημασία που είχε το παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων και τα κέρδη του Εργοτέλη.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του στο φιλικό με τον Πλατανιά έμεινε ο τεχνικός του Εργοτέλη Παύλος Δερμιτζάκης ο οποίος μάλιστα μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για τα κέρδη και τα συμπεράσματα που βγήκαν από το φιλικό του Σαββάτου.

"Κυρίαρχος στόχος αυτού του παιχνιδιού ήταν να τιμήσουμε και οι δύο ομάδες έναν άνθρωπο που έχασε τόσο άδοξα την ζωή του, παρακολουθώντας από κοντά την αγαπημένη του ομάδα. Εύχομαι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό τέτοιου είδους που συμβαίνει στα ελληνικά γήπεδα".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτό καθ' αυτό το αγωνιστικό κομμάτι λέγοντας:

"Δώσαμε ένα δυνατό φιλικό ματς για να κρατηθούμε σε ρυθμό και να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ένα παιχνίδι που έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας γιατί παίζουμε με την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος.

Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα πλούσιο ρόστερ και πρέπει να πιάσουμε υψηλά στάνταρ απόδοσης για να πάρουμε κάτι από αυτό τον αγώνα. Όσο για την εικόνα της ομάδας μου με τον Πλατανιά έμεινα ικανοποιημένος από τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλύτερη κατάσταση, αλλά υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη».


*Αύριο, Κυριακή, η προπόνηση της ομάδας μας θα ξεκινήσει στις 11:00.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ