ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Αυτοί στη ''μαύρη λίστα''

Αυτοί στη ''μαύρη λίστα''
Βλαχοδήμος INTIME SPORTS

Δεν είναι μόνο Τόμας Τσέρνι που θα αποχωρήσει από τον Εργοτέλη το προσεχές διάστημα. Είναι μερικοί ακόμα που θα δουν την πόρτα της εξόδου, καθώς δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα.

Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει ότι ο Τόμας Τσέρνι θα αποχωρήσει από τον Εργοτέλη. Δεν είναι, ωστόσο, μόνο αυτός που θα φύγει. Υπάρχουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές που δεν έχουν πείσει για την αξία τους και θα αναζητήσουν νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Για τον Βλαχηδήμο, για παράδειγμα, το κλίμα είναι βαρύ και όλα δείχνουν ότι δεν θα μείνει στην ομάδα του Ηρακλείου. Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Σλοβένο επιθετικό Ρόμπερτ Κούρεζ, όπως και για τον συμπατριώτη του Ροκ Στράους. Μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Βραζιλιάνο επιθετικό Άλαν, που εξαιτίας αρκετών τραυματισμών δεν έχει βοηθήσει.

ΕΚΤΙΕΙ ΜΕ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΛΥΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Ούτε κρύο, ούτε ζέστη στον Εργοτέλη για το 0-0 στην Κομοτηνή με τον Πανθρακικό. Ήταν παιχνίδι ιδιαίτερων συνθηκών, μια και ο πολύ κακός αγωνιστικός χώρος, στον οποίο δεν είναι συνηθισμένοι να παίζουν οι Κρητικοί, τους έβαλε δύσκολα.

Ο Παύλος Δερμιτζάκης παραδέχτηκε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν οι ποδοσφαιριστές του και από εδώ και στο εξής θα προετοιμάσει την ομάδα για να κατακτηθεί η νίκη στην προσεχή αναμέτρηση με την Ξάνθη. Σημειώνεται ότι ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχει συμπληρώσει κάρτες και θα δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στην αναμέτρηση με την Κέρκυρα, στο νησί των Φαιάκων.

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ