ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Ανακοίνωσε Μεγί ο Εργοτέλης

Ανακοίνωσε Μεγί ο Εργοτέλης

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο 30άχρονος Ισπανός αμυντικός, Μεγί, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Κρήτης.

O Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο όπως είναι το πλήρες όνομά του, η απλώς Μέγι όπως είναι ευρύτερα γνωστός θα ανήκει και επίσημα στο έμψυχο δυναμικό του Εργοτέλη για επόμενα δύο χρόνια, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Ηράκλειου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Διαβάστε το βιογραφικό του 30άχρονου αμυντικού.

Ο 30χρονος (06/06/1984) Ισπανός αμυντικός, από το 2002 μέχρι το 2010, φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Ισπανίας (2004-05) και συμμετείχε στο Champions League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τενερίφη, την Γκεντ και την Σέριφ Τίρασπολ, όπου την περασμένη σεζόν συνεργάστηκε με τον προπονητή του Εργοτέλη Χουάν Φεράντο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μέγι, δήλωσε: "Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη, μια ομάδα που μεγαλώνει και μου αρέσει το πρότζεκτ που έχουν οι άνθρωποί της. Επίσης μου αρέσει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, όπως και εγώ και αισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ εδώ".

TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ