ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Αμπουμπακάρι: "Μην μας έχετε ξεγραμμένους"

Αμπουμπακάρι: "Μην μας έχετε ξεγραμμένους"
Αμπουμπακάρι INTIME SPORTS

Ο MVP της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι μίλησε στο Sport24.gr για τις δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό και εξέφρασε την πίστη του για παραμονή της Δόξας Δράμας.

Ο Μοχάμεντ Αμπουμπακάρι ήταν από τους κορυφαίους της Δόξας Δράμας στο 0-0 της Κυριακής με τον Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο αλλά και όπως φάνηκε και όλης της 16 αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Κι αυτό γιατί ο Γκανέζος μέσος αναδείχθηκε ως ο MVP της αγωνιστικής μετά την σχετική ψηφοφορία με τον ίδιο όταν ενημερώθηκε σχετικά από το Sport24.gr έδειξε να μην το πιστεύει σε αντίθεση με το ότι η ομάδα του παραμένει στο κόλπο της παραμονής.

Ένα πιστεύω που έρχεται σε αντίθεση με την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα όπου η Δόξα Δράμας έχει μόλις 3 βαθμούς μετά από 9 παιχνίδια και όχι μόνο αυτό αλλά και μόλις ένα γκολ.

Παρόλα αυτά το σύνολο του Μάκη Κατσαβάκη φρόντισε με τα δύο συνεχόμενα 0-0 με ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και Ολυμπιακό στο Καυτανζόγλειο Στάδιο να δώσει άλλο ενδιαφέρον στην μάχη της κορυφής του πρωταθλήματος κι ενώ πλησιάζουνε τα παιχνίδια με τον τρίτο της κορυφής Παναθηναϊκό.

«Τι είμαι; Αλήθεια; Δεν το ήξερα. Ευχαριστώ πολύ». Αυτή ήταν η αντίδραση του Αμπουμπακάρι στην ενημέρωσή του από το Sport24.gr ότι αναδείχθηκε MVP της 16 αγωνιστικής του πρωταθλήματος League μετά από την εμφάνισή του στο 0-0 με τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

«Πιστεύουμε ακόμη περισσότερο»

Ο Γκανέζος που έκανε πολύ δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής τόνισε για το τελικό αποτέλεσμα και τον βαθμό της ισοπαλίας πως: «Ήταν μία εμφάνιση και ένα αποτέλεσμα που σημαίνουνε πολλά για μας εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Μας ανεβάζει την ψυχολογία ακόμη περισσότερο μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και μας επιτρέπει να πιστεύουμε ακόμη περισσότερο στην παραμονή μας».

«Το 6-0 μας είχε πληγώσει και πεισμώσει»

Ο Αμπουμπακάρι έδειξε να μην έχει ξεχάσει το βαρύ 6-0 του σταδίου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» της ήττας από τον Ολυμπιακό λέγοντας: « Ήταν ένα σκορ που μας είχε πληγώσει όλους στην ομάδα πάρα πολύ αλλά και μας είχε πεισμώσει όμως για το παιχνίδι που θα ακολουθούσε. Ειδικά εμένα που ήταν το πρώτο μου με την ομάδα της Δόξας. Όπως και φάνηκε στην πράξη όπου εκτός από την ισοπαλία θα μπορούσαμε αν είχαμε και λίγο τύχη να είχαμε σκοράρει κιόλας και να παίρναμε τους βαθμούς της νίκης. Μπορεί να έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας με συνεχόμενα παιχνίδια αλλά δεν πρόκειται να το βάλουμε κάτω με τα δύο 0-0 που σημειώσαμε με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να μας δίνουνε δύναμη εν όψει της συνέχειας».

Η πρόκριση στην Κέρκυρα και η στήριξη

Κι όσο για την συνέχεια της χρονιάς; «Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με την Κέρκυρα αύριο εκτός έδρας όπου θα κυνηγήσουμε την πρόκριση και μετά θα στρέψουμε και πάλι την προσοχή μας στο πρωτάθλημα», ενώ όσον αφορά για το ότι η πρόκριση μπορεί να επιτευχθεί εκτός και αν το 0-0 μείνει μέχρι το τέλος και της παράτασης που θα οδηγήσει τις δύο ομάδες στην διαδικασία των πέναλτι ο Αμπουμπακάρι είπε:

«Το γνωρίζω ότι μας λείπει το γκολ. Ωστόσο την προηγούμενη φορά στο Κύπελλο σκοράραμε και προκριθήκαμε. Όσο για το πρωτάθλημα θα έρθει και αυτό ειδικά τώρα που η ομάδα έχει αρχίσει να δένει και βρίσκει τον ρυθμό της. Ο προπονητής (σ.σ. Μάκης Κατσαβάκης) και ο πρόεδρος (σ.σ. Θανάσης Σάμιος) είναι στο πλευρό μας και μας στηρίζουνε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Μία στήριξη που την έχουμε από την πρώτη μέρα που είμαι στην ομάδα με μένα με το που υπέγραψα να είχα εκφράσει το πιστεύω μου για την παραμονή της ομάδας στην Super League κάτι που συνεχίζω να το πιστεύω».

«Αξίζουμε να έχουμε τον σεβασμό όλων»

Όσο για όλους εκείνους που έχουνε διαφορετική άποψη και ήδη ξεγράψει την Δόξα Δράμας ο Γκανέζος μέσος τους απαντάει λέγοντας: «Δεν είμαστε ξεγραμμένοι και όποιος το πιστεύει κάνει λάθος. Ακόμη και όποιος μας υποτιμήσει θα το πληρώσει όπως ενδεχομένως να είχανε πιστέψει τόσο στην ΑΕΚ όσο και στον Ολυμπιακό πως θα μας κερδίζανε πριν από τα δύο τελευταία μας παιχνίδια και χάσανε βαθμούς. Με τα δύο αποτελέσματά μας αποδείξαμε ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίζουνε μπάλα τα ονόματα που έχουνε οι δύο ομάδες αλλά οι ποδοσφαιριστές που τις αποτελούνε και εμείς αποδείξαμε ότι αξίζουμε να έχουμε τον σεβασμό όλων. Εξάλλου στο ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο να μιλάς αλλά και να αποδεικνύεις το τι μπορείς να κάνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

«Η πρώτη νίκη θα μας εκτινάξει»

Κι όσο για το ότι πλησιάζει η ώρα αντιμετώπισης και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα του Παναθηναϊκού ο τρίτος της κορυφής της βαθμολογίας ο Αμπουμπακάρι υποστήριξε: «Μπορεί με τις ισοπαλίες που φέραμε με ΑΕΚ και Ολυμπιακό να δώσαμε ενδιαφέρον στην κορυφή της βαθμολογίας ωστόσο δεν ήταν κάτι που μας απασχολούσε στην διάρκεια και των δύο παιχνιδιών αλλά το πώς θα πάρουμε βαθμούς για μας. Το ίδιο θα κάνουμε και στα δύο παιχνίδια μας με τον Παναθηναϊκό. Θα κυνηγήσουμε την νίκη με την πρώτη μας νίκη στο πρωτάθλημα να είναι σίγουρο πως θα εκτινάξει στο κυνήγι της επίτευξης της παραμονής μας. Εγώ εξάλλου από την εμπειρία μου στην Ελλάδα γνωρίζω πολύ καλά το πόσο δύσκολη αποστολή έχουμε»

«Του χρόνου στην Δράμα»

Για τον ρόλο του Μάκη Κατσαβάκη στις δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ και Ολυμπιακό σημείωσε: «Έχει σίγουρα το δικό του μερίδιο. Πρόκειται για έναν προπονητή που γνωρίζει και το ποδόσφαιρο αλλά και την κατηγορία με την δουλειά του να έχει αρχίσει ήδη να φαίνεται», κι όσο τέλος για το μήνυμα που θα ήθελε να στείλει στους φιλάθλους της Δόξας Δράμας αυτό ήταν: «Τους ευχαριστούμε που είναι στο πλευρό μας και κρίμα που δεν αγωνιζόμαστε στην φυσική έδρα της Δόξας στην Δράμα. Κάτι που αν γινότανε είμαι σίγουρος πως και περισσότερο θα είχαμε στο πλευρό μας αλλά και σίγουρα στα μέχρι τώρα παιχνίδια αντί για 3 θα είχαμε 9-10 βαθμούς.

Παρόλα αυτά όμως δεν το βάζουμε κάτω και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο και να παλεύουμε και χωρίς πολλά λόγια να φθάσουμε σε κάτι που φαντάζει πολύ δύσκολο και ίσως ακατόρθωτο αυτήν την στιγμή που είναι η παραμονή μας στην Super League. Θα δούμε όμως μετά και την 30η αγωνιστική τι θα έχουμε καταφέρει. Οπότε μέχρι τότε και επειδή έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμη να δώσουμε υπομονή. Και αν καταφέρουμε να μείνουμε στην Super League τότε στο επόμενο πρωτάθλημα ο κόσμος της Δράμας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθεί τα παιχνίδια της ομάδας στο γήπεδο της πόλης του».

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ