ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ

Κατσαβάκης: "Είχαμε την τύχη με το μέρος μας"

Κατσαβάκης: "Είχαμε την τύχη με το μέρος μας"
Κατσαβάκης INTIME SPORTS

Στον παράγοντα τύχη στάθηκε ο Μάκης Κατσαβάκης, αναφερόμενος στις τρεις φάσεις του Σιαλμά και το έμμεσο του Λεονάρντο. Τι είπε για την συνέχεια της Δόξας.

Ο τεχνικός των Μαυραετών, αναφέρθηκε στην προσπάθεια των παικτών απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, δίνοντας συγχαρητήρια στην ομάδα του.

Φυσικά, αναγνώρισε την τύχη που είχε η ομάδα του σε συγκεκριμένες φάσεις, τονίζοντας πως: "Εάν δεν έχεις και τύχη απέναντι σε τέτοιες ομάδες δεν παίρνεις αποτέλεσμα".

Οι δηλώσεις του Κατσαβάκη:

"Καταρχάς χρόνια πολλά με υγεία να έχετε. Πριν από το παιχνίδι ετοιμαστήκαμε να εκβιάσουμε όσο γίνεται πιο ψηλά με πρέσινγκ ώστε να αγχώσουμε πιο πολύ την ΑΕΚ με κάποιο γκολ. Με την πάροδο του χρόνου γυρίσαμε πίσω, ίσως και να μας εγκατέλειψαν οι δυνάμεις μας. Είχαμε και τον παράγοντα τύχη, φυσικά, σε τρεις συγκεκριμένες φάσεις.

Όταν θες βέβαια να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, θες και την τύχη με το μέρος σου. Μετράμε τις δυνάμεις μας, ευελπιστούμε να ενισχυθούμε, να γυρίσουν τα παιδιά που έχουν μείνει πίσω και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".

TAGS ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ