ΤΣΕΛΣΙ

Χίντινκ: "Όλοι μαζί να κοιτάξουμε μπροστά"

Χίντινκ: "Όλοι μαζί να κοιτάξουμε μπροστά"

Ο Γκους Χίντινκ έδωσε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ως προπονητής της Τσέλσι ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με την Γουότφορντ. Διαβάστε τι είπε ο Ολλανδός κόουτς.

Την τεχνική ηγεσία της Τσέλσι ανέλαβε ο Γκους Χιντινκ, ο οποίος θέλει να επαναφέρει σε νικηφόρα "τροχιά" τους "μπλε", αν και γνωρίζει τις δυσκολίες που υπάρχουν. Πάντως, θέλει να δει αντίδραση από τους παίκτες του, αρχής γενομένης από το ματς με την Γουότφορντ.

Ο πολύπειρος κόουτς, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη Τύπου και ανέφερε πως "σίγουρα είναι μια δύσκολη κατάσταση για μας και δεν είναι εύκολο να επιστρέψουμε άμεσα στο επίπεδο που θέλουμε. Δεν γίνεται ούτε να σβηστεί το παρελθόν, αλλά ούτε και να ξεχαστεί, όμως έχω πει στους παίκτες να κοιτάξουν το μέλλον. Τους είπα να κοιταχτούν στον καθρέφτη για δυο δευτερόλεπτα, δεν χρειάζεται παραπάνω και να κάνουν αυστηρή αυτοκριτική, αλλά και να είναι επαγγελματίες".

Από 'κει και πέρα, τόνισε ότι μέσα στην ομάδα "υπάρχει διάθεση και δίψα, αλλά δεν μπορώ να εγγυηθώ νίκη σε κάθε παιχνίδι. Όμως, θα παλέψω για να δει ο κόσμος ότι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αντιστρέψουν την κατάσταση. Έχουμε ηγέτες και προσωπικότητες για να ορθώσουν ανάστημα και οφείλουν να το κάνουν".

Τέλος, αναφέρθηκε και στα μετεγγραφικά της ομάδας, αναφέροντας πως δεν υφίσταται όρος στο συμβόλαιό του που να αναφέρει ότι υφίσταται απαγόρευση για μετεγγραφική ενίσχυση επειδή είναι υπηρεσιακός, όμως πρώτα θα δει κάποια ματς, θα μελετήσει όλο το ρόστερ και θα παρθούν αποφάσεις.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ