ΤΣΕΛΣΙ

Χάνει έδαφος...

Χάνει έδαφος...

Ο Φάμπρεγας και ο Ντιέγκο Κόστα έχουν σημαντική προσφορά στην Τσέλσι την φετινή σεζόν. Το αποδεικνύουν οι αριθμοί.

Η Τσέλσι θα παραταχθεί στο 'Etihad" απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι χωρίς τους Ντιέγκο Κόστα και Σεσκ Φάμπρεγας. Ο πρώτος τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για το πάτημα στον Εμρέ Τσαν στο ματς με την Λίβερπουλ ενώ ο δεύτερος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Η προσφορά των δύο στην Τσέλσι είναι σημαντική την φετινή σεζόν. Ο Ντιέγκο Κόστα έχει 17 γκολ και δύο ασίστ στην Πρέμιερ Λιγκ ενώ ο Φάμπρεγας έχει δύο γκολ και 15 ασίστ. Οι δυο τους έχουν συμμετοχή στο 37% των γκολ της Τσέλσι. Ο Φάμπρεγας έχει την δυνατότητα να σπάσει το ρεκόρ του Τιερί Ανρί ο οποίος την σεζόν 2002-03 είχε 20 ασίστ στο πρωτάθλημα!

Ο Ντιέγκο Κόστα έχει λείψει στα τρία από τα 22 ματς της Τσέλσι στην Πρέμιερ Λιγκ και το ποσοστό νίκης των "μπλε" έχει πέσει στο 66.7% από 73.7% που είναι όταν οι δύο παίκτες βρίσκονται στην 11αδα της ομάδας. Ο Φάμπρεγας έχει λείψει μόλις σε ένα ματς και η Τσέλσι νίκησε 2-0 την Χαλ.

Στα ομαδικά στατιστικά καμία ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ δεν έχει κερδίσει την Σίτι περισσότερες φορές από την Τσέλσι. Οι "μπλε" έχουν 22 νίκες έναντι των "πολιτών" στην Πρέμιερ Λιγκ και έχουν κερδίσει 11 φορές τα τελευταία 16 παιχνίδια. Με τον Μουρίνιο προπονητή η Τσέλσι έχει 7 νίκες και μόλις δύο ήττες σε 11 συναντήσεις με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Χάνει έδαφος...
TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ