ΤΣΕΛΣΙ

Τσέλσι: "Μουρίνιο, γύρνα σπίτι"

Τσέλσι: "Μουρίνιο, γύρνα σπίτι"

Πανό που έγραφε "Μουρίνιο, γύρνα σπίτι", σήκωσαν οι φίλοι της Τσέλσι στο "Γουέμπλεϊ", κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας.

Η Τσέλσι αγωνίστηκε κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, στο γήπεδο "Γουέμπλεϊ" για τα ημιτελικά του κυπέλλου Αγγλίας. Ωστόσο, οι "μπλε" απογοήτευσαν τους οπαδούς τους, χάνοντας από την Σίτι με 1-2 και έμειναν εκτός τελικού.

Μπορεί η Τσέλσι να συνεχίζει στο Europa League και να είναι φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου, ωστόσο οι φίλαθλοί της επιθυμούν την αποχώρηση του προπονητή της, Ράφα Μπενίτεθ.

Κοινή απαίτηση όλων είναι να επιστρέψει ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο άνθρωπος που αναγέννησε τον σύλλογο, τον έκανε μεγάλη ευρωπαϊκή δύναμη και τον έβαλε ξανά στον δρόμο των επιτυχιών.

Φυσικά η αγάπη των οπαδών της Τσέλσι στο πρόσωπό του είναι μεγάλη. Έτσι, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Σίτι, σήκωσαν ένα πανό με ζωγραφισμένο το Ζοσέ Μουρίνιο και με μήνυμα: "Ζοσέ, γύρνα σπίτι". Τον περιγράφουν μάλιστα και ως "Μοναδικό, Ιδιοφυΐα και θρύλο".

Ο Πορτογάλος τεχνικός είναι σε ανοιχτή συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη της Τσέλσι, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, και δημοσιεύματα ανέφεραν εδώ και μέρες πως ίσως είναι κοντά στην επιστροφή του στο νησί, κάτι άλλωστε που επιθυμεί και ο ίδιος ο Μουρίνιο, όπως έχει δηλώσει.

Ωστόσο, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ Αμπράμοβιτς - Μουρίνιο. Αυτό γιατί ο Ρώσος επιχειρηματίας δεν θέλει να δώσει στο Μουρίνιο τη δυνατότητα να λειτουργεί και σαν μάνατζερ, θέλοντας να έχει αυτός τον τελευταίο λόγο στις μεταγραφές τις ομάδας.

Το αν τελικά θα "γυρίσει" ο Ζοσέ, θα το μάθουμε τις επόμενες βδομάδες.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ