ΤΣΕΛΣΙ

Τόρες: "Χρωστάω πολλά στη Λίβερπουλ"

Τόρες: "Χρωστάω πολλά στη Λίβερπουλ"
© AFP/GETTY IMAGES

Ο Φερνάντο Τόρες για μία ακόμη φορά αποθέωσε τη Λίβερπουλ, τον κόσμο της και την πόλη, είπε πως ο κόσμος θ' αλλάξει άποψη με τον καιρό για τον ίδιο, ενώ δεν έκρυψε πως στόχος της Τσέλσι είναι η τετράδα και η κατάκτηση του Europa League.

Η Τσέλσι πηγαίνει στο "Άνφιλντ" το απόγευμα της Κυριακής για να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ σε ένα γήπεδο που είναι γνώριμο σε τρεις ανθρώπους της Τσέλσι, τους Φερνάντο Τόρες, Γιόσι Μπεναγιούν και Ράφα Μπενίτεθ.

Με αυτή την αφορμή ο Τόρες μίλησε στους "Times of India" για την πρώην ομάδα του, την οποία αποθέωσε παρά τον τρόπο με τον οποίο έφυγε και τις ποικίλες αντιδράσεις που υπήρξαν από τον κόσμο κατά τη μεταγραφή του στην ομάδα του Λονδίνου.

"Χρωστάω πολλά στη Λίβερπουλ, στον κόσμο, στους ιθύνοντες της ομάδας και στην πόλη. Η Λίβερπουλ είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της ζωής μου. Δε με θυμούνται έτσι, αλλά αυτό θα αλλάξει με τον χρόνο. Δε θα μπορούσα να έχω πάει σε καλύτερη ομάδα όταν έφυγα από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχω να πω μόνο καλά πράγματα για τους ανθρώπους της Λίβερπουλ και ειδικά τους οπαδούς. Είχα τριάμισι υπέροχα χρόνια. Με έκαναν να αισθάνομαι πολύ καλά. Ποτέ δε θα πω κάτι αρνητικό για τον σύλλογο και την πόλη".

Από εκεί και πέρα, για την ομάδα του σχολίασε: "Βρισκόμαστε στο τελευταίο μέρος της σεζόν. Ακόμα παίζονται τα πάντα και όλα εξαρτώνται από εμάς. Θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο, το Europa League, και χρειάζεται να εξασφαλίσουμε μία θέση στην τετράδα ώστε να αγωνιστούμε στο Champions League της επόμενης χρονιάς. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ