ΤΣΕΛΣΙ

Το μαγικό δίδυμο της Τσέλσι

Το μαγικό δίδυμο της Τσέλσι

Οι Σεσκ Φάμπρεγας και Ντιέγκο Κόστα απαρτίζουν ένα υπέροχο δίδυμο, με τον Ισπανό μεσοεπιθετικό να... σερβίρει ασίστ για γκολ και τον Ισπανοβραζιλιάνο φορ να σκοράρει με ευλαβική συνέπεια.

Οι δυο τους απαρτίζουν ένα δίδυμο που σκορπάει τον πανικό στις αντίπαλες άμυνες, με τον προπονητή τους να τους παρακολουθεί και να φουσκώνει τα στήθη από χαρά και απόλαυση. Έχουν υπέροχη συνεργασία, αλλά πέρα απ' αυτό διάγουν ήδη μια μια εκπληκτική σεζόν, έστω και αν είμαστε ακόμα στο ξεκίνημα και είναι επίφοβη οποιαδήποτε πρόβλεψη.

Και όμως οι Σεσκ Φάμπρεγας και Ντιέγκο Κόστα αποτελούν αναμφίβολα το πιο καυτό και μαγικό δίδυμο αυτή την σεζόν στην Ευρώπη. Συνεργάζονται άριστα, βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα και ο Ζοζέ Μουρίνιο απολαμβάνει να βλέπει και τους δυο πάνω στο χορτάρι.

Ο πρώην άσος των Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα έγραψε ιστορία στο ματς κόντρα στη Σουόνσι με τις δύο ασίστ στον Ντιέγκο Κόστα καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της Premier League που έχει δώσει ασίστ σε έξι συνεχόμενα παιχνίδια και μετράει ήδη επτά συνολικά.

Όσο για τον άλλοτε φορ της Ατλέτικο Μαδρίτης, έφτασε τα επτά γκολ και έγινε ο πρώτος στην ιστορία της Premier League που πιάνει τέτοιο αριθμό μετά από τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Παράλληλα, έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που σκοράρει και στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια του στο πρωτάθλημαμ με τον Μίκι Κουίν να είναι ο δεύτερος.

Μια υπέροχη γελοιογραφία απεικονίζει τον Φάμπρεγας σε ρόλο... σερβιτόρου (ασίστ) και τον Κόστα να... τρώει (γκολ) και αποτυπώνει τη μεταξύ τους συνεργασία στον αγωνιστικό χώρο με την φανέλα των Λονδρέζων.

Απολαύστε την γελοιογραφία...

Το μαγικό δίδυμο της Τσέλσι

... και ένα βίντεο με τους δυο άσους:

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ