ΤΣΕΛΣΙ

Το "μεθυσμένο" χατ τρικ του Αζάρ

Το "μεθυσμένο" χατ τρικ του Αζάρ

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Ρίο Μαβουμπά, ο Εντεν Αζάρ είχε πιει λίγο παραπάνω πριν από το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Λιλ. (VIDEO)

Μπορεί να έχουν περάσει περισσότερα από τέσσερα χρόνια από όταν έπαιζαν μαζί, αλλά ο Ρίο Μαβουμπά "έδωσε" έναν πρώην συμπαίκτη του. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ζητήθηκε από τον 32χρονο μέσο της Λιλ να μιλήσει για τον Εντέν Αζάρ.

Οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στη γαλλική ομάδα για τέσσερα χρόνια και αν μη τι άλλο ο Μαβουμπά είχε ιστορίες να διηγηθεί.

Μία από αυτές αφορούσε το νυχτοπερπάτημα του Αζάρ πριν το τελευταίο του ματς με τη Λιλ. "Παίζαμε κόντρα στη Νανσί την επόμενη ημέρα και ξέραμε ότι θα ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Αζάρ οπότε του είχαμε ετοιμάσει κάτι. Το πρωί ο προπονητής μας (σ.σ. Ρούντι Γκαρθία) πήγε στο δωμάτιο του Αζάρ, αλλά εκείνος δεν κοιμόταν" είπε χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πάντως, το ξενύχτι δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Βέλγο ο οποίος στο αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του σημείωσε πέτυχε τρία γκολ και οδήγησε τη Λιλ στη νίκη με 4-1 απέναντι στην Νανσί.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει σε εκείνο το παιχνίδι

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ