ΤΣΕΛΣΙ

Ντιντιέ Ντρογκ... μπαζούκα!

Ντιντιέ Ντρογκ... μπαζούκα!
Ντιντιέ Ντρογκμπά

Ο Ντιντιέ Ντρογκμπά με 151 γκολ έγινε ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι. Δείτε σε δυο βίντεο τα καλύτερα από τα 150+1 γκολ του Ιβοριανού άσου (videos).

Τον Ιούλιο του 2004 όλη η Ελλάδα πανηγύριζε την κατάκτηση του EURO της Πορτογαλίας και όπως ήταν φυσικό μία είδηση από την Αγγλία και την Τσέλσι λίγο μας ενδιέφερε.

Για την ιστορία εκείνο το μήνα η Τσέλσι απέκτησε τον Ντιντιέ Ντρογκμπά από την Μαρσέιγ με το ποσό των 27 εκ. ευρώ και οκτώ χρόνια μετά κανείς δεν φανταζόταν πως θα αποτελούσε μία από τις κορυφαίες μεταγραφές στην ιστορία του συλλόγου.

Οκτώ χρόνια μετά λοιπόν και αφού η "σχέση" του με την Τσέλσι πέρασε από πολλά στάδια, έφτασε να γίνει ο 4ος σκόρερ στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου.

Το τέρμα που πέτυχε εναντίον της Μπόλτον ήταν το 151ο και τον έφερε πάνω από τον Ρόι Μπέντλεϊ, η ιστορία του οποίου έχει μεγάλο ενδιαφέρον, που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους κυνηγούς που είχε ποτέ η Τσέλσι.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ένας συμπαίκτης του (ίδια σειρά καθώς πάνε στα 34) βρίσκεται μία θέση πιο πάνω και αναφερόμαστε στον Φρανκ Λάμπαρτ που είναι στην τρίτη θέση με 182 τέρματα!

Πρωτιά

Υπάρχει όμως μία κατηγορία που ο Ιβοριανός άσος είναι πρώτος και με διαφορά. Μιλάμε για τη θέση του πρώτου σκόρερ στην Ευρώπη με την φανέλα της Τσέσλι, με τον Ντρογκμπά να μετρά 32 γκολ και το φιλαράκι του ο Λάμπαρτ να μετρά 22.

Αρκετά όμως με τα λόγια. Απολαύστε ένα βίντεο με τα καλύτερα από τα 150 γκολ του...Ντρογκμπαζούκα(!), όπως τον λένε οι φίλοι της Τσέλσι και άλλο ένα με τη νίκη των Μπλε επί της Φούλαμ.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ