ΤΣΕΛΣΙ

Τελειώνει τον Λάμπαρντ ο Αμπράμοβιτς

Chelsea's Frank Lampard applauds the Chelsea fans after their FA Cup soccer match against Southampton at St Mary's Stadium in Southampton, southern England January 5, 2013. REUTERS/Kieran Doherty
Chelsea's Frank Lampard applauds the Chelsea fans after their FA Cup soccer match against Southampton at St Mary's Stadium in Southampton, southern England January 5, 2013. REUTERS/Kieran Doherty REUTERS

Ο εκπρόσωπος του Φρανκ Λάμπαρντ ξεκαθάρισε πως ο πελάτης του θα αποχωρήσει από την Τσέλσι το καλοκαίρι παρά τις φήμες για αλλαγή των δεδομένων. Διαβάστε τι είπε, πώς ακριβώς έχει η κατάσταση και ποιες ομάδες έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Μπορεί κυριακάτικα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου να ανέφεραν πως η υπόθεση του Φρανκ Λάμπαρντ έχει πάρει νέα τροπή, όμως, πολύ γρήγορα αυτό διαψεύστηκε.

Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή ξεκαθάρισε πως πρέπει να θεωρείται δεδομένη η φυγή του Άγγλου μέσου το καλοκαίρι, κατόπιν επιθυμίας του ίδιο του συλλόγου.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει θέση σε εφαρμογή ένα πλάνο ανανέωσης της Τσέλσι θύμα του οποίου έπεσε και ο Ντιντιέ Ντρογκμπά το προηγούμενο καλοκαίρι. Φέτος το ίδιο πιθανότατα θα συμβεί και με τον Άσλεϊ Κόουλ, έναν ακόμη παίκτη που έχει περάσει τα τριάντα και έχει πολύ υψηλές απολαβές. Ωστόσο, το θέμα δεν είναι οικονομικό, αφού ακόμα κι αν ο Λάμπαρντ έριχνε κατά πολύ το κασέ του και πάλι δε θα έμενε.

"Οι ιθύνοντες της Τσέλσι είπαν στον Φρανκ στην Ιαπωνία κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Συλλόγων και το επιβεβαίωσαν σε εμένα μετά το παιχνίδι με την Έβερτον πως σε καμία περίπτωση δε θα προσφερθεί νέο συμβόλαιο για να παραμείνει μετά το τέλος της σεζόν.

Τίποτα δεν έχει αλλάξει. Ο Φρανκ θα πρέπει να το αποδεχτεί και να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο στην Τσέλσι, ώστε να τελειώσει τη σεζόν επιτυχημένα στον σύλλογο που αγαπάει" δήλωσε ο ατζέντης του Στιβ Κάτνερ.

Τέλος, για τον Λάμπαρντ, ο οποίος ευχαρίστησε τους οπαδούς για τη στήριξη που του παρέχουν, υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από πολλές ομάδες ανάμεσα στις οποίες οι Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Επίσης, ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως έχει προταθεί σε Ίντερ και Λάτσιο ενώ πάντα τέτοιες περιπτώσεις τις βολιδοσκοπούν και από ομάδες εκτός Ευρώπης.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ