ΤΣΕΛΣΙ

Tα δύο αρνητικά ρεκόρ του Μουρίνιο

Tα δύο αρνητικά ρεκόρ του Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είχε να καμαρώνει για το εκπληκτικό αήττητό του απέναντι σε νεοφώτιστες ομάδες όμως η Κρίσταλ Πάλας έδωσε γροθιά στο στομάχι του... special one. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η αναπάντεχη ήττα της Τσέλσι στο "Σέλχαστ Παρκ" από την Κρίσταλ Πάλας (0-1 με αυτογκόλ μάλιστα του αρχηγού της Τζον Τέρι) δεν ήταν ήταν μόνο ένα σοβαρό "χτύπημα" στην προσπάθεια των Λονδρέζων για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και ένα σοκ για τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος τεχνικός υπέστη την πρώτη ήττα της καριέρας του από νεοφώτιστη ομάδα στο διάστημα που έχει βρεθεί στον πάγκο των Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι πρότινος, ο "special one" μετρούσε το εκπληκτικό νούμερο των 47 νικών και των 6 μόλις ισοπαλιών σε 53 συνολικά αγώνες του απέναντι σε ομάδες που προέρχονταν από τη δεύτερη κατηγορία, όμως η Κρίσταλ Πάλας έγινε η πρώτη ομάδα που δεν έγινε "θήραμα" για τον Μουρίνιο.

Το εντυπωσιακό είναι πως αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά που γνωρίζει την ήττα σε δύο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς της Τσέλσι στην Premier League, μετά από τις 3 διαδοχικές ήττες που είχε μέσα στο 2006, κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του στο σύλλογο.

Τότε, ο Μουρίνιο είχε ολοκληρώσει τη σεζόν 2005-06 (δεύτερο σερί πρωτάθλημα για την Τσέλσι) με τις ήττες με 1-0 από Μπλάκμπερν (2 Μαΐου) και Νιούκαστλ (7 Μαΐου) και είχε ξεκινήσει τη σεζόν 2006-07 με εκτός έδρας ήττα, 2-1, από τη Μίντλεσμπρο (23 Αυγούστου).

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ