ΤΣΕΛΣΙ

Συμφώνησε για Κέιχιλ, ετοιμάζει πρόταση για Χουλκ

Συμφώνησε για Κέιχιλ, ετοιμάζει πρόταση για Χουλκ
© AP

Η Τσέλσι βρήκε τη χρυσή τομή με τη Μπόλτον για να πάρει τον Γκάρι Κέιχιλ, ενώ σενάρια από το Νησί φέρνουν τους "μπλε" να ετοιμάζουν πρόταση... 84.000.000 λιρών για τον Χουλκ.

Το φλερτ της Τσέλσι με τη Μπόλτον για τον Γκάρι Κέιχιλ φαίνεται πως είχε τελικά... happy end, με τον τεχνικό των "γουόντερερς" να παραδέχτεται με σημερινές του δηλώσεις πως επήλθε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

"Οι δύο ομάδες συμφώνησαν στο ποσό και έτσι δώσαμε την άδεια στους εκπροσώπους του Γκάρι να μιλήσουν με την Τσέλσι", δήλωσε ο Όουεν Κόιλ, με τα αγγλικά ΜΜΕ να αναφέρουν πως το κόστος της μεταγραφής του 26χρονου στόπερ στους Λονδρέζους θα φτάσει τα 7.000.000 λίρες.

Γη και ύδωρ για τον Χουλκ

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Daily Mail", η Τσέλσι θέλει να κάνει ένα τρανταχτό χτύπημα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τον Αντρέ Βίλας-Μπόας να έχει στο στόχαστρο τον Χουλκ.

Ο Βραζιλιάνος σταρ της Πόρτο έχει ρήτρα 100.000.000 ευρώ στο συμβόλαιό τους με τους "δράκους", με τους "μπλε" να φέρονται διατεθειμένοι να δαπανήσουν μέχρι και 84.000.000 λίρες για να τον φέρουν στο "Στάμφορντ Μπριτζ" και να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης τους.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ