ΤΣΕΛΣΙ

Στην Τσέλσι ο Μάρκος Αλόνσο

Στην Τσέλσι ο Μάρκος Αλόνσο
Μάρκος Αλόνσο τσέλσι

Παίκτης της Τσέλσι θα είναι τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Μάρκος Αλόνσο, με τον 25χρονο αμυντικό να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών και να αποχαιρετά τη Φιορεντίνα. Έπεται συνέχεια με Νταβίντ Λουίζ.

Σημαντική ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας για την Τσέλσι, που προχώρησε στην απόκτηση του 25χρονου Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο πέντε ετών. Η μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού από την Φιορεντίνα στην Τσέλσι αναμένεται να κοστίσει, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, περίπου 23.000.000 ευρώ.

Οι Ιταλοί ήταν αυτοί που έκαναν γνωστή την είδηση, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους, με την επίσημη ανακοίνωση της Τσέλσι να ακολουθεί. Έτσι ο Μάρκος Αλόνσο επιστρέφει στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια, όταν είχε περάσει ένα εξάμηνο ως δανεικός από τους "βιόλα" στη Σάντερλαντ.

Ο 25χρονος αμυντικός είναι "προϊόν" των ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης, με τη φανέλα της οποίας αγωνιζόταν έως και το 2010, έχοντας μόλις μία επίσημη συμμετοχή με την πρώτη ομάδα. Πριν συμπληρώσει το 20ο έτος της ηλικίας του αποφάσισε να φύγει από την πατρίδα του με προορισμό την Αγγλία για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπόλτον, όπου έμεινε μέχρι το καλοκαίρι του 2013, όταν και έγινε κάτοικος Ιταλίας.

Εν αναμονή του Νταβίντ Λουίζ

Πάντως η μεταγραφή του Μάρκος Αλόνσο, όπως όλα δείχνουν, δεν θα είναι η τελευταία της Τσέλσι για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς ο Νταβίντ Λουίζ αναμένεται να επιστρέψει στο "Stamford Bridge" έπειτα από δύο χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι δύο ομάδες τα έχουν βρει σε όλα, με την μεταγραφή να κοστίζει στην ομάδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς περίπου 38.000.000 ευρώ, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα. Ο 29χρονος αμυντικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και τις επόμενες ώρες αναμένεται η ανακοίνωση της μεταγραφής του.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ