ΤΣΕΛΣΙ

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ζουμά

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ζουμά

Στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Κουρ Ζουμά προσγειώθηκε άσχημα στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να υποστεί έναν σοκαριστικό τραυματισμό (VIDEO).

Η χθεσινή (7/2) αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-1) "έκρυβε" τον πολύ άσχημο τραυματισμό του αμυντικού των "μπλε", Κουρ Ζουμά. Προσγειώθηκε άσχημα στο αριστερό του πόδι με αποτέλεσμα να χρειαστεί να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο.

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ζουμά

Το πόσο άτσαλα προσγειώθηκε φάνηκε από τον τρόπο που "γύρισε" το γόνατό του. Σήμερα (8/2) θα κάνει ακτινογραφίες με τον προπονητή της Τσέλσι, Γκους Χίντινγκ, να εκφράζει τον φόβο του πως ο παίκτης του έχει υποστεί μεγάλη ζημιά: "Το γόνατό του υπερεκτάθηκε και αυτό ποτέ δεν είναι καλό. Είχα αντιμετωπίσει και ο ίδιος παρόμοιο πρόβλημα και πονάει πολύ. Δεν είμαι γιατρός αλλά θα περιμένουμε να δούμε τι θα δείξει η μαγνητική τομογραφία".

Σοκαριστικός τραυματισμός του Ζουμά

Ρεπορτάζ στην Αγγλία πιθανολογούν πως ο Γάλλος σέντερ μπακ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν με τον Ζουμά να προστίθεται στα αμυντικά προβλήματα που έχει ήδη η Τσέλσι.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ