ΤΣΕΛΣΙ

Σκέψεις φυγής από Τσεχ

Σκέψεις φυγής από Τσεχ

Ο Πετρ Τσεχ κάνει σκέψεις φυγής από την Τσέλσι και ο λόγος είναι η αντιμετώπιση που τυγχάνει από την ομάδα του και τον Ζοζέ Μουρίνιο. Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει ο βρετανικός Τύπος.

Από τον πάγκο παρακολούθησε τον αγώνα της Τσέλσι με την Μπέρνλι ο Πετρ Τσεχ. Ο Τσέχος τερματοφύλακας έχασε στην πρώτη άτυπη μονομαχία του με τον Τίμπο Κουρτουά, ο οποίος κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος κόουτς αντιμετώπιζε με διπλωματικό τρόπο όλο αυτό το διάστημα την κατάσταση με τους δυο τερματοφύλακες και δεν ήθελε να δείξει κάποια προτίμηση.

Σύμφωνα με τη Mirror, o Τσεχ δεν ήξερε πριν τον αγώνα με την Μπέρνλι ότι δεν θα έπαιζε και αυτό φαίνεται πως είναι αλήθεια, μιας και ο Κουρτουά έμαθε ότι ξεκινάει βασικός μια ώρα πριν την σέντρα.

Ο Τσεχ πιστεύει ότι άξιζε καλύτερης αντιμετώπισης έπειτα από δέκα χρόνια προσφοράς στην ομάδα και αυτό το... κρυφτούλι θεωρεί πως δείχνει έλλειψη σεβασμού στον ίδιο και στην διαδρομή του στους Λονδρέζους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πικράθηκε πολύ και θα σκεφτεί πολύ το αν θα μείνει, με τις Παρί Σ.Ζ. και Μονακό να περιμένουν στην γωνία για το αν θα αποφασίσει να αποχωρήσει και να κάνει το βήμα στην καριέρα του.

Με τη σειρά της, η Independent αναφέρει πως ο Μουρίνιο δεν είχε πρόθεση να σνομπάρει τον Τσεχ, αλλά ο διεθνής γκολκίπερ απαιτεί να γίνει συζήτηση σχετικά με το μέλλον του και το τι θα γίνει από εδώ και πέρα.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ