ΤΣΕΛΣΙ

Σάρι: "Δουλειά στο 100% και διασκέδαση"

Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky)
Napoli's head coach Maurizio Sarri shouts instructions to his players during the Group F Champions League soccer match between Shakhtar Donetsk and Napoli at the Metalist Stadium in Kharkiv, Ukraine, Wednesday, Sept. 13, 2017. (AP Photo/Efrem Lukatsky) AP

Ο Μαουρίτσιο Σάρι μίλησε για τον τρόπο που σκοπεύει να δουλέψει με τους παίκτες του στην προσπάθεια να κάνουν περήφανο τον κόσμο της Τσέλσι.

Ο Ιταλός προπονητής, στον πάγκο της Νάπολι μέχρι τον Μάιο, αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Αντόνιο Κόντε στην τεχνική ηγεσία της Τσέλσι και στάθηκε στον τρόπο που θέλει να δουλέψει με τους παίκτες του για να πετύχουν.

"Στη Νάπολι ήμουν τυχερός γιατί κατάφερα να μεταδώσω στους παίκτες μου το στιλ παιχνιδιού που μου αρέσει. Για να καταφέρω κάτι αντίστοιχο και στην Τσέλσι πρέπει οι παίκτες μου να απολαμβάνουν το παιχνίδι.

Μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο της ομάδας περήφανο μόνο εάν δουλεύουμε στο 100%, διασκεδάζοντας παράλληλα…", υποστήριξε χαρακτηριστικά ο 59χρονος τεχνικός.

AP Photo/Efrem Lukatsky

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ