ΤΣΕΛΣΙ

Προθεσμία δύο ημερών σε Ρούνεϊ από Μουρίνιο

Προθεσμία δύο ημερών σε Ρούνεϊ από Μουρίνιο
© IAN HODGSON

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως ο Γουέιν Ρούνεϊ θα πρέπει έμπρακτα να δείξει εντός δύο ημερών αν θέλει να μείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή να πάρει μεταγραφή.

Δύο ημέρες ακόμα θα περιμένει τον Γουέιν Ρούνεϊ ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος του πέταξε το μπαλάκι. Ο Πορτογάλος τεχνικός κάλεσε τον Άγγλο να ξεκαθαρίσει τη θέση του, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η Τσέλσι θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου επιθετικού.

"Δεν ξεκινήσαμε εμείς την ιστορία. Κάποιος το ξεκίνησε λέγοντας ξεκάθαρα ότι θέλω να πάω στην Τσέλσι και ότι δε θέλω να συνεχίσω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δεν είμαστε τρελοί να βρούμε παίκτες που είναι χαρούμενοι στις ομάδες τους, αλλά νομίζω πως πρέπει να πει είτε ότι θέλει να φύγει είτε ότι θέλει να μείνει.

Αυτός που ξεκίνησε την ιστορία πρέπει και να την τελειώσει. Εγώ θέλω να πει αν θέλει να μείνει ή να φύγει. Ένας σύλλογος όπως εμείς, ένας προπονητής όπως εγώ και ο κόσμος που δουλεύει μαζί μου δεν είμαστε χαζοί.

Έχουμε 24-48 ώρες να κλείσουμε τη μεταγραφή ή να προχωρήσουμε. Προσπαθούμε να πάρουμε έναν παίκτη από έναν μεγάλο σύλλογο, ο οποίος δε θέλει να τον πουλήσει. Δε θα προσπαθούσαμε να πάρουμε κάποιον αν δεν το άρχιζε. Ήταν ένας πραγματικός επαγγελματίας, προσπάθησε να νικήσει, να σκοράρει και ήταν φανταστικός".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ