ΤΣΕΛΣΙ

Πάτο: "Η Τσέλσι είναι το νέο σπίτι μου"

Brazil striker Alexandre Pato arrives at Heathrow Airport from Sao Paulo, he is expected to join Chelsea on loan untill the end of the season. picture David Dyson
Brazil striker Alexandre Pato arrives at Heathrow Airport from Sao Paulo, he is expected to join Chelsea on loan untill the end of the season. picture David Dyson © DAVID DYSON 07831604890

Στο Λονδίνο βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης (27/1) ο Αλεσάντρε Πάτο, για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του στην Τσέλσι -με τη μορφή δανεισμού. Στα 7.000.000 λίρες η οψιόν απόκτησής του από τον αγγλικό σύλλογο.

Τον επίλογο της μεταγραφής του από τη Σάο Πάολο στην Τσέλσι θα "γράψει" την Τετάρτη (27/1) ο Αλεσάντρε Πάτο. Ο Βραζιλιάνος στράικερ βρίσκεται από το πρωί στο Λονδίνο προκειμένου να ολοκληρώσει το τυπικό μέρος της μετακίνησής του στον αγγλικό σύλλογο, με τη μορφή δανεισμού. Ο εξάμηνος δανεισμός του μπορεί να μετατραπεί σε... μόνιμη εγκατάσταση στην αγγλική πρωτεύουσα σε περίπτωση που η Τσέλσι καταβάλει 7.000.000 λίρες στη Σάο Πάολο, όπως προβλέπει η συμφωνία των δύο πλευρών.

" Η Τσέλσι είναι το νέο μου σπίτι", είπε αρχικά ο πρώην επιθετικό της Μίλαν, ο οποίος πρόσθεσε πως " είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, είναι όνειρό μου να συνεχίσω περισσότερο από έξι μήνες στην ομάδα". Εν συνεχεία ανέφερε ότι " θέλω να παίξω, το έχω ανάγκη. Δεν ξέρω τι να πω για την παρουσία μου εδώ. Είμαι ανυπόμονος για το ντεμπούτο μου".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ