ΤΣΕΛΣΙ

Οργή Μουρίνιο για την ισπανική ομοσπονδία

Οργή Μουρίνιο για την ισπανική ομοσπονδία
© CHELSEA FC/PRESS ASSOCIATION IMA

Η απόφαση του Ντελ Μπόσκε να μην ξεκουράσει καθόλου τον Ντιέγκο Κόστα στα τελευταία ματς της Ισπανίας για τα προκριματικά του Euro 2016 προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Ντιέγκο Κόστα τέθηκε εκτός μάχης από την σημερινή αναμέτρηση της Τσέλσι κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για άλλες τρεις εβδομάδες λόγω τραυματισμού, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να ρίχνει την αποκλειστική ευθύνη για αυτό στους ανθρώπους της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Και αυτό γιατί είχε ζητήσει από τον Βιθέντε ντελ Μπόσκε να ξεκουράσει τον φορ της Τσέλσι στα παιχνίδια με Σλοβακία και Λουξεμβούργο, με τον τεχνικό της "φούρια ρόχα" όμως να τον χρησιμοποιεί για πάνω από 80 λεπτά και ο παίκτης να βγάζει πρόβλημα τραυματισμού λίγες ημέρες αργότερα.

"Ναι, η ισπανική ομάδα έπαιξε στο Λουξεμβούργο την περασμένη Κυριακή. Τους έδωσα τον Ντιέγκο Κόστα, τον Φάμπρεγας και τον Αθπιλικουέτα.

Οργή Μουρίνιο για την ισπανική ομοσπονδία
© GETTY IMAGES

Τους έδωσα δύο ημέρες ρεπό, τη Δευτέρα και την Τρίτη, οπότε έπρεπε να εμφανιστούν στην προπόνηση της Τετάρτης στις 3 το μεσημέρι. Και ο Ντιέγκο ήταν εδώ τη Δευτέρα στις 9 το πρωί.

Οπότε καταλαβαίνετε πόσο δυνατός ήταν για να είναι εδώ στις 9 το πρωί της Δευτέρας", τόνισε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου της Παρασκευής, και πρόσθεσε:

Οργή Μουρίνιο για την ισπανική ομοσπονδία
© ANDY HOOPER

"Δεν χάνω το χρόνο μου με το να έρχομαι σε επαφή με προπονητές εθνικών ομάδων. Στο παρελθόν συνήθιζαν να έρχονται σε επαφή μαζί μου, αλλά δεν παίρνω ποτέ την πρωτοβουλία να επικοινωνώ με ομοσπονδιακούς τεχνικούς.

Αυτοί έχουν τη δύναμη, εμείς δεν την έχουμε. Είμαστε χαρούμενοι για τον κάθε παίκτη που καλείται στην εθνική του ομάδα γιατί εκπροσωπεί τη χώρα του".

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ