ΤΣΕΛΣΙ

Οι έξι Special επιθέσεις του Μουρίνιο

Οι έξι Special επιθέσεις του Μουρίνιο
Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο υπερασπίστηκε τον Ντιέγκο Κόστα για τη συμπεριφορά του στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ, ''κράζοντας'' τους σχολιαστές του ''Sky''. Θυμηθείτε παρόμοια περιστατικά, με τον Πορτογάλο να ξεσπαθώνει σε βάρος των media.

Τα όσα ανέφερε το τηλεοπτικό δίκτυο ''Sky'' στο πλαίσιο του αγώνα τη ς Τσέλσι με τη Λίβερπουλ, εξόργισαν τον Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Ντιέγκο Κόστα πάτησε δύο φορές αντίπαλο, την πρώτη φορά τον Εμρέ Τζαν και την δεύτερη τον Μάρτιν Σρκτελ, με αποτέλεσμα η συμπεριφορά αυτή να σχολιαστεί αρνητικά από το συγκεκριμένο δίκτυο.

Ο Μουρίνιο εξαπέλυσε επίθεση αναφέροντας: ' 'Ίσως να έχετε όλοι σας επηρεαστεί από τα όσα είπαν στην τηλεόραση για τον Κόστα, ότι έκανε εγκληματική ενέργεια. Όποιος το είπε είναι τρελός. Ήταν ένα ατυχές περιστατικό. Πηγαίνει στη μπάλα, ο αντίπαλος πέφτει στον αγωνιστικό χώρο και ο Κόστα βάζει το πόδι για να κάνει δική του τη μπάλα''.

Σχολιαστής ήταν ο Τζέιμι Ρέντναπ, με τον Πορτογάλο προπονητή να προσθέτει: ''Ξέρουμε αυτός ο σχολιαστής πόσο αγαπάει την Τσέλσι και εμένα. Όταν είσαι εκεί και πληρώνεσαι καλά, δεν έχεις καμία πίεση, όπως ένας προπονητής που για 90 λεπτά έχει πίεση. Ένας σχολιαστής δεν χάνει ποτέ, πάντα κερδίζει, αλλά πρέπει να είναι δίκαιος και ειλικρινής''.

Ο Μουρίνιο δεν διστάζει να επιτίθεται στους διαιτητές, όποτε θεωρεί ότι αδικείται. Χαρακτηριστικό ότι του επιβλήθηκε πρόστιμο ύστους 35.000 ευρώ, για τα επικριτικά του σχόλια κατά του διαιτητή του αγώνα με την Σαουθάμπτον. «Υπάρχει μια γενικότερη προσπάθεια να κόψουν βαθμούς από την Τσέλσι», είχε αναφέρει εκνευρισμένος ο Πορτογάλος, με αποτέλεσμα να το... πληρώσει.

Δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο επιτίθεται στα ΜΜΕ. Με αφορμή τα όσα ανέφερε για το ''Sky'', θυμηθείτε τι έχει δηλώσει κατά το παρελθόν ο Πορτογάλος για τους σχολιαστές των παιχνιδιών...

2005

''Η καλύτερη δουλειά ο απολυμένος προπονητής''

Ερωτώμενος για τον ρόλο των επαγγελματιών σχολιαστών στην τηλεόραση, είπε στη ''Sunday Express'': ''Η καλύτερη δουλειά στον κόσμο είναι να είσαι ένας απολυμένος προπονητής. Σηκώνεσαι το πρωί, παίρνεις πρωινό. Στη συνέχεια γευματίζεις με φίλους, κοιμάσαι, πηγαίνεις στην τράπεζα να δεις αν η πρώην ομάδα σου έχει βάλει τα χρήματα που σου οφείλονται. Έτσι, έχεις άφθονο χρόνο να κριτικάρεις ανθρώπους που δεν γνωρίζεις''.

2009

''Πληρώνουν για να δίνουν συνεντεύξεις;''

Τέσσερα χρόνια μετά ο Μουρίνιο ξεσπάει και πάλι. '' Τις τελευταίες μέρες, κανείς δεν λέει ότι η Ρόμα έχει εξαιρετικούς παίκτες, αλλά δεν θα πάρει τίτλο. Κανείς δεν είπε ότι η Μίλαν έχει1 1 βαθμούς λιγότερους από εμάς (σ. Ίντερ). Κανείς δεν είπε ότι η Γιουβέντους έχει πάρει τόσους βαθμούς εξαιτίας της διαιτησίας. Όποτε ανοίγω την τηλεόραση, βλέπω τον Λουτσιάνο Σπαλέτι. Δεν ξέρω αν αυτοί οι άνθρωποι πληρώνουν για να δίνουν συνέντευξη. Εμένα μου δίνουν χρήματα για να δίνω συνέντευξη''.

2013

''Στα... 75 μου θα γίνω σχολιαστής υπέρ της Τσέλσι''

Πίσω στην Τσέλσι ο Μουρίνιο που υποστήριξε: ' 'Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι στην τηλεόταση, κανείς όμως από την Τσέλσι. Ο Γκάραχερ για τη Λίβερπουλ, ο Τόμπσον για τη Λόβερπουλ, ο Ρέντναπ για τη Λίβερπουλ, ο Νέβιλ για τη Γιουνάιτεντ. Όταν αποσυρθώ, στα 75 μου, θα γίνω σχολιαστής για να υπερασπιστώ την Τσέλσι στην τηλεόραση''.

Απρίλιος 2014

''Ρωτήστε τον Ρέντναπ και τον Γκάραχερ''

Ο δημοσιογράφος του ''Sky'' Geoff Shreeves ζήτησε από τον Μουρίνιο να αναφερθεί στη νίκη της Τσέλσι επί της Λίβερπουλ. Και απάντησε: ' 'Μιλήστε με τον Τζέιμι Γκάραχερ για να σας πει τα πάντα. Έχετε ούτς ή άλλως τον Τζέιμι Ρέντναπ, που μπορεί επίσης να σας τα εξηγήσει όλα...''.

Δεκέμβριους 2014

''Συνωμοσία των media''

Για συνωμοσία των media έκανε λόγο τον Δεκέμβριο του 2014 ο Μουρίνιο. '' Τα μέσα ενημέρωσης, οι σχολιαστές, όλοι τους, είναι κατά της Τσέλσι. Υπάρχει καμπάνια σε βάρος της Τσέλσι. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό και δεν με νοιάζει κιόλας''.

TAGS ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ